Grid star
eveniment

GUVERNUL A APROBAT CONSTRUIREA UNUI CAMIN STUDENTESC - Obiectivul va beneficia de 238 de camere de cazare pentru cate doua persoane. Unde va fi amplasat

Guvernul a aprobat miercuri, 16 noiembrie 2022, construirea unui camin studentesc pentru Universitatea din Bucuresti.
Obiectivul va beneficia de 238 de camere de cazare pentru cate doua persoane, astfel incat sa asigure locuri pentru un maximum de 476 de studenti. Constructia va fi realizata pe un regim de inaltime 2S+P+7E+2Et retrase (subsol 2 + subsol 1 + parter + 7 etaje + 2 etaje retrase), iar la nivelul subsolurilor va dispune de 92 de locuri de parcare.

Va costa aproape 200 de milioane lei

Valoarea totala a investitiei este de 198.298.000 de lei, din care ministerul Dezvoltarii va asigura 196.292.000 lei, diferenta fiind suportata din bugetul Universitatii din Bucuresti, pentru amenajarea terenului, amenajari pentru protectia mediului si asigurarea utilitatilor. Realizarea acestui camin studentesc se incadreaza in tintele de dezvoltare stabilite prin programul de Guvernare 2021 - 2024, in domeniul prioritar „Modernizarea si construirea de unitati de invatamant”, prin care se asigura construirea a 20 de camine studentesti.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani