Grid star
eveniment

GUVERNUL LUCREAZA PE ASCUNS LA CRESTEREA TVA - “V-au mintit. Sa plateasca”

Guvernul condus de Ludovic Orban este acuzat de incompetenta si minciuna de liderul PSD Marcel Ciolacu.

Ciolacu ii acuza pe liberali ca i-au mintit pe romani ca o sa creasca pensiile, cand, de fapt, acestea au fost taiate. Liderul PSD mai acuza guvernarea PNL ca a mintit in legatura cu cresterea salariilor profesorilor de la 1 septembrie: “Peste 215.000 de dascali au fost pacaliti”.

Liderul PSD sustine intr-o postare pe Facebook ca liberalii mint ca nu vor creste impozitele si taxele, desi, pe ascuns fac la simulari pentru a creste TVA-ul general de la 19% si TVA-ul la alimente de la 9% la 22%: “Adica vor creste preturile pana la cer. Acest guvern incompetent va minte din nou!".

Totodata, Marcel Ciolacu transmite Guvernului Orban ca romanii nu mai pot fi pacaliti, si cere guvernantilor sa prezinte masurile de austeritate pe care vor sa le ia dupa alegeri.

Iata postarea lui Marcel Ciolacu:

“V-au mintit. Trebuie sa plateasca! E randul vostru acum!!!
V-au mintit ca au pus bani in buget pentru cresterea pensiilor de la 1 septembrie. Peste 5 milioane de seniori au fost pacaliti! Au vazut ca de fapt le-au taiat doua treimi (26%) din cat li se cuvenea de drept! Banii de pensii au mers pe despagubiri aberante, catre clientela PNL care a furat in plina pandemie si catre cumpararea de primari la bucata.

V-au mintit ca au pus bani in buget pentru cresterea salariilor profesorilor de la 1 septembrie. Nu i-au pus! Peste 215.000 de dascali au fost pacaliti! Profesorii au ramas sa-si faca meseria cu mainile goale in plina criza COVID-19: fara a fi testati, fara masti, fara mijloacele necesare invatamantului on-line, fara bonusul de prima linie!

V-au mintit ca au grija de medicii aflati in prima linie in lupta cu pandemia! Ca le asigura echipamente de protectie si ca le dau bonusurile promise. Peste 45.000 de medici si asistenti medicali au fost pacaliti, fiind nevoiti sa iasa in strada pentru drepturile lor!

"Vor creste preturile"


Acum va mint ca nu vor creste impozitele si taxele, desi, pe ascuns, lucreaza de zor la simulari pentru a creste TVA-ul general de la 19% si TVA-ul la alimente de la 9% la 22%. Adica vor creste preturile pana la cer! Cu ce cost? Scaderea drastica a consumului, prabusirea puterii de cumparare si a nivelului de trai si aducerea a peste 1 MILION de romani sub pragul saraciei!

Acest guvern incompetent va minte din nou! Dupa criza sanitara, vor aduce si urgia economica peste Romania.

Dar romanii nu mai pot fi pacaliti! Iesiti si prezentati CLAR masurile de austeritate pe care vreti sa le luati dupa alegeri! Oricum veti plati. E randul romanilor, acum!”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani