Grid star
business capital

GUVERNUL SUFOCA AFACERILE ROMANESTI – Fondatorul Aliantei pentru Patrie, Liviu Dragnea, acuza: „Urmeaza sa ingroape IMM-urile romanesti. Le ia si ultimul sprijin pe care il aveau din partea statului”

Guvernul ucide afacerile romanesti, luandu-le chiar si ultimul sprijin de care beneficiau din partea statului: impozitul de unu la suta pe cifra de afaceri.

Acuzatia a fost lansata marti, 14 decembrie 2021, de catre fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea (foto), fondator al partidului Alianta pentru Patrie (APP). Dragnea denunta planul guvernului Nicolae Ciuca de a obliga firmele cu cifra de afaceri intre 500.000 si 1 milion de euro sa plateasca impozit pe profit in cuantum de 16%. O asemenea masura va duce la ruinarea companiilor autohtone si acapararea lor de catre cele straine, avertizeaza Liviu Dragnea.

Iata postarea de pe Facebook a politicianului:

Nu mai sufocati antreprenorii romani!

Alianta Rusinii Nationale anunta ca urmeaza sa ingroape IMM-urile romanesti! Cum? Luandu-le si ultimul sprijin pe care il aveau din partea statului: impozitul de 1% pe cifra de afaceri! Masura le permitea antreprenorilor romani sa supravietuiasca si sa asigure locuri de munca in comunitatile lor. Tradatorii acestei tari, insa, vor ca firmele romanesti cu cifra de afaceri intre 500.000 si 1 milion euro sa plateasca impozitul de 16% pe profit, pana cand o sa isi inchida activitatea sau o sa fie cumparate pe nimic de marile corporatii straine.

Dupa 2016, am oferit companiilor locale facilitati fiscale si un climat economic de crestere pe care APP le sustine si acum, in timp ce toxica si nefireasca alianta PSD-PNL sufoca firmele romanilor. Asta e diferenta intre Alianta Pentru Patrie si guvernul ticalos al lui Iohannis!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani