Grid star
business capital

FINANTELE OFERA CELE MAI MARI DOBANZI LA EURO SI LEI - Investitia minima, 5.000 lei. Nu se percep comisioane de catre banci, iar veniturile obtinute sunt neimpozabile. Oferta este valabila de joi

Prima emisiune de titluri de stat FIDELIS din 2022 are cele mai mari dobanzi la euro si lei de la lansarea programului. Potrivit ministerului de Finante condus de Adrian Caciu (foto dreapta, langa premierul Ciuca), in procesul de subscriere a titlurilor de stat FIDELIS nu se percep comisioane de catre bancile intermediare, iar veniturile obtinute, atat din dobanzi, cat si din castigurile de capital, sunt neimpozabile.

Persoanele fizice rezidente si nerezidente cu varsta peste 18 ani pot subscrie, in perioada 17 martie – 1 aprilie 2022, prin intermediul bancilor partenere BT Capital Partners&Banca Transilvania, Banca Comerciala Romana, B.R.D. – Groupe Société Générale si Alpha Bank, in titlurile de stat FIDELIS denominate in lei si in euro, care sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti.
Titlurile de stat in lei au scadente de 1 an si 3 ani cu dobanzi anuale de 4,75% si respectiv 5,50%, iar cele in euro au scadente de 1 an si 2 ani si dobanda anuala de 1,20%, respectiv 1,60%.

Pragul minim de subscriere

Valoarea nominala a unui titlu de stat FIDELIS este de 100 de lei pentru emisiunea in lei si 100 de euro pentru emisiunea in euro, iar pragul minim de subscriere este de 5.000 de lei, respectiv 1.000 de euro.
“Titlurile de stat FIDELIS sunt o investitie sigura prin care orice roman poate economisi si primi cele mai mari bune dobanzi de pe piata la EURO. Investitia in titlurile de stat FIDELIS ofera posibilitatea unui castig suplimentar, in functie de conditiile de piata. Mai mult decat atat, titlurile de stat fiind denominate in lei si euro sunt accesibile persoanelor fizice rezidente si nerezidente, asigura recuperarea investitiei si a castigului din dobanzi pentru investitorii din intreaga Uniune Europeana,” a precizat Adrian Caciu, ministrul Finantelor.

Dobanzi anuale

Titlurile de stat destinate populatiei sunt remunerate cu dobanzi anuale peste nivelul titlurilor de stat tranzactionate pe piata secundara interbancara. In procesul de subscriere a titlurilor de stat FIDELIS nu se percep comisioane de catre bancile intermediare, iar veniturile obtinute, atat din dobanzi, cat si din castigurile de capital sunt neimpozabile.
Detinatorii de titluri de stat TEZAUR sau FIDELIS lansate in cadrul emisiunilor anterioare ajunse la maturitate pot reinvesti disponibilitatile neridicate la scadenta, prin subscrierea in cadrul acestei noi emisiuni.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani