Grid star
business capital

IMPOZITAREA PROGRESIVA IN ROMANIA? - Fostul premier Victor Ponta: "ProRomania sustine impozitarea progresiva a veniturilor mari, a capitalurilor, operatiunilor financiar - bancare si a proprietatilor excesive"

Fostul premier Victor Ponta (foto), presedintele partidului ProRomania, anunta ca sustine introducerea impozitarii progresive.

Ponta precizeaza ca o asemenea masura trebuie sa se aplice veniturilor mari, a capitalurilor, operatiunilor financiar- bancare si a proprietatilor excesive. Toate acestea in paralel cu scaderea taxarii muncii si cu deductibilitatea cheltuielilor din domeniile educatiei si sanatatii, adica principalii piloni ai unei societati.

Concret, solutia reprezinta o reforma fiscala care sa aiba ca rezultat ceea ce se intampla azi in state precum Franta, Italia, Germania si in alte tari dezvoltate din Europa, a specificat Victor Ponta intr-o postare pe pagina de Facebook, miercuri 8 iulie 2020.

Redam mai jos postarea liderului ProRomania, Victor Ponta, pe pagina de Facebook:

ProRomania a sustinut si sustine impozitarea progresiva a veniturilor mari, a capitalurilor, operatiunilor financiar - bancare si a proprietatilor excesive / in paralel cu scaderea taxarii muncii si cu deductibilitatea cheltuielilor cu educatia si sanatatea!

Adica o reforma fiscala care sa ne duca la ceea ce aplica azi in Franta, Italia, Germania si toate tarile dezvoltate!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani