Grid star
eveniment

INFLATIA IN ROMANIA - Guvernul Citu, acuzat: “Fiecare roman va fi mai dator cu 3.000 de euro”

Partidul Social Democrat lanseaza acuzatii la adresa Guvernului Citu si spune ca Romania intra cu o viteza fulminanta in faza inflatiei galopante dupa datele prezentate de Guvernatorul BNR Mugur Isarescu (click aici pentru a citi).
Social-democratii arata intr-o postare pe facebook ca inflatia va creste cu 115% pana la final de an si va ajunge la 5,6%! Ceea ce inseamna ca in decembrie, fiecare roman va fi si mai sarac in opinia PSD cu 320 de lei:

“Si, tot in decembrie, fiecare roman va fi mai dator cu 3.000 de euro din cauza imprumuturilor facute de Guvern in numele si pe seama romanilor”.

Iata anuntul PSD:

“ATAC LA BUZUNARELE ROMANILOR! BNR CONFIRMA: GUVERNUL CITU FURA 285 DE LEI DE LA FIECARE ROMAN!
Romania intra cu o VITEZA fulminanta in faza inflatiei galopante!
PSD a avut dreptate, iar Banca Nationala a Romaniei a confirmat astazi, in raportul facut public, o crestere a inflatiei cu 92,3% in primele 7 luni ale anului: de la 2,6 la 5%!
Mai grav, inflatia va creste cu 115% pana la final de an si va ajunge la 5,6%! Asta inseamna ca in decembrie, fiecare roman va fi si mai #sarac cu 320 de lei! Si, tot in decembrie, fiecare roman va fi mai dator cu 3.000 de euro din cauza imprumuturilor facute de Guvern in numele si pe seama romanilor!
Fantastic, chiar WOW!, dle Citu! A reusit sa va duceti V-ul pana la capat. V-ul inflatiei!”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani