Grid star
antreprenoriat

INTALNIRE LA NIVEL INALT - Reprezentanti de varf din agribusinessul romanesc si international, la BucharestFoodSummit.ro

In 15 -16 noiembrie 2021, la Bucuresti, Alianta pentru Agricultura si Cooperare (APPR, Pro Agro, UNCSV, LAPAR) – cea mai mare si coerenta structura de parteneriat a celor peste 800 000 de fermieri din Romania – este gazda Presedintilor si Vicepresedintilor Europeni ai COPA si COGECA intr-o conferinta de exceptie, anunta foodbiz.ro.


Participa reprezentanti de varf din agribusinessul romanesc si international, in cadrul BucharestFoodSummit.ro editia a 4 a, cel mai important eveniment dedicat Foodbiz din Europa de Sud-Est..
Copa Cogeca reprezinta cea mai puternica vocea unita a agricultorilor si a cooperativelor agricole din Uniunea Europeana.
Copa – fermieri europeni – uneste 57 organizatii agricole europene.
Cogeca – cooperative agricole europene – uneste 31 organizatii ale cooperativelor agricole din Europa.
Cele doua organizatii reprezinta peste 28 milioane de fermieri si familiile lor si peste 38 000 de cooperative.

Mesajul ministrului Agriculturii

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, isi declara entuziasmul pentru Conferinta de la Bucuresti:

”In legatura cu reuniunea Copa Cogeca la Bucuresti, ma bucur foarte mult ca se intampla acest lucru. Pentru ca in urma cu doi ani, cand am venit la minister, am aflat ca mediul asociativ din Romania nu este reprezentat la Bruxelles.
Anul trecut si anul acesta i-am ajutat sa plateasca cotizatia la Copa Cogeca, in asa fel incat in aceasta perioada importanta, cand se negociaza toate conditiile noi ale Politici Agricole Comune, la masa discutiilor de la Bruxelles sa fie si cei ce reprezinta asociatiile fermierilor din Romania. Si acest lucru se intampla.
Iar daca anul acesta vom avea intalnirea cu Copa Cogeca la Bucuresti nu pot decat sa ma bucur”.


Mai multe detalii despre eveniment – Bucharest Food Summit 2021

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani