Grid star
eveniment

MANIPULAREA VIOLETEI – Ministresa Muncii Violeta Alexandru se victimizeaza ca telefonul i-a fost facut public, desi chiar ea l-a publicat

Moment de toata jena din partea unuia dintre cei mai importanti ministri ai Guvernului Orban. Ministresa Muncii Violeta Alexandru se victimizeaza ca telefonul i-a fost facut public, desi chiar ea l-a publicat.

Respectand vechea obsesie a PNL si a presedintelui Klaus Iohannis privind PSD, ministresa Violeta Alexandru (foto) a acuzat ca telefonul sau personal a fost facut public de “PSD-isti”. “Telefonul meu (platit de mine, nu de minister sau de partid) a fost afisat astazi de PSD-isti pe internet. Iata o mostra”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook, vineri seara, 11 septembrie 2020, prezentand si asa-zisa dovada. Mai exact, o captura de pe pagina de Facebook a jurnalistului Mircea Badea (probabil considerat de Violeta Alexandru ca fiind “PSD-ist”), autorul unor dezvaluiri importante despre cazul copilei din Targu Jiu batute de alte fete, captura in care era afisat numarul de telefon al Violetei Alexandru (vezi facsimil 1).

Manipularea Violetei a fost demascata

In realitate lucrurile nu stau deloc asa cum le-a prezentat Violeta Alexandru. Asta intrucat ministresa Muncii Violeta Alexandru se victimizeaza ca telefonul i-a fost facut public, desi chiar ea l-a publicat. Dovada se regaseste chiar pe pagina sa de Facebook. Acolo unde, ce sa vedeti, Violeta Alexandru si-a trecut numarul despre care sustine ca i-ar fi fost facut public de catre “PSD-isti” (vezi facsimil 2).

Captura de pe pagina de Facebook a Violetei Alexandru, in care se vede ca aceasta si-a trecut numarul de telefon, a fost prezentata atat de jurnalistul Mircea Badea (vezi facsimil 3), cat si de jurnalista Sorina Matei (vezi facsimil 4).

Desigur, nu este deloc exclus ca Violeta Alexandru sa sustina ca si-a pus numarul de telefon pe Facebook dupa ce l-a publicat Mircea Badea...

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani