Grid star
eveniment

MARCEL CIOLACU A EXPLODAT DUPA ESECUL MOTIUNII – Tradatori, fripturisti, combinagii

Marcel Ciolacu a explodat dupa esecul motiunii. Ne referim la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban. O motiune care, asa cum se stie, nu a ajuns sa fie votata in Parlament din cauza lipsei de cvorum (click aici pentru a citi).

Astfel, liderul PSD Marcel Ciolacu (foto) face responsabil Guvernul PNL pentru cresterea numarului de decese in randul persoanelor infectate cu Covid, precum si pentru situatia in care a ajuns Romania, tara noastra depasind China la numarul infectarilor cu coronavirus. Responsabilitatea nu apartine insa doar Executivului condus de Ludovic Orban, ci si celor care au mentinut in functie acest guvern. Iar pe acestia din urma Marcel Ciolacu ii catalogheaza drept tradatori, fripturisti si combinagii. De aceea spunem ca: Marcel Ciolacu a explodat dupa esecul motiunii.

Prezentam postarea de marti, 1 septembrie 2020, facuta de presedintele PSD Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook:

“Un nou RECORD negativ - 60 de morti de COVID-19!

Sectiile ATI gem de bolnavi, Romania a depasit China la numarul infectarilor. CHINA!!!

Toti tradatorii, toti fripturistii, toti combinagii care au tinut acest Guvern in viata pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseisti a PNL sunt raspunzatori alaturi de PNL pentru acest dezastru! La fel si toate partidele care au girat coruptia, traseismul si prostia Guvernului PNL!

Dezastrul este acum total! Cu economia pusa pe butuci, fara alocatii dublate, cu pensii marite in bataie de joc, sub rata inflatiei, si cu o harababura totala in ceea ce priveste inceperea scolilor!

Chiar daca nu avem majoritate in Parlament, vom continua sa luptam si sa venim cu solutii!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani