Grid star
eveniment

METROUL DRUMUL TABEREI SE INCHIDE DUPA ALEGERI? – Ce au facut Iohannis si Orban

Liderul Alde Calin Popescu Tariceanu sustine ca metroul din Drumul Taberei se inchide dupa alegerile locale care vor avea loc duminica, 27 septembrie 2020, pentru a se face ultimele retusuri.

Tariceanu, care candideaza la Primaria Capitalei, ii critica dur pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban dupa ce au inaugurat Magistrala M5 Drumul Taberei, o magistrala pe care lucrarile nu sunt finalizate in proportie de 100% (click aici pentru a citi), si trenul Gara de Nord – Aeroportul Henry Coanda, care va fi functional, de fapt, din 12 decembrie 2020 (click aici pentru a citi).

Potrivit lui Tariceanu, metroul din Drumul Taberei se inchide dupa alegeri, urmand sa fie redeschis dupa ce se fac ultimele retusuri.

"Penibilul nu are limite"

Liderul Alde spune intr-o postare pe Facebook ca “penibilul nu are limite” si ca totul le este permis lui Iohannis si Orban, avand in vedere ca alegerile bat la usa:

“Jenanti conducatori, dificile momente pentru romani!”.

Iata postarea facuta pe Facebook de Calin Popescu Tariceanu:

“Penibilul nu mai are limite. Dupa ce au inaugurat o magistrala de metrou care se va inchide dupa alegerile locale pentru a se face ultimele retusuri, azi cuplul de comici vestiti ai ecranului Klaus si Ludovic au inaugurat linia de tren care ajunge la Otopeni, tren care va fi, de fapt, functional doar din 12 decembrie!

Dar cum alegerile bat la usa, totul le este permis, chiar si istoria poate fi falsificata pentru cateva voturi. De fapt, la ce sa ne asteptam de la Iohannis care voia sa aniverseze 30 de ani de la Revolutia Romana in mai, ca sa-l aranjeze in campania prezidentiala?!

Jenanti conducatori, dificile momente pentru romani!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani