Grid star
eveniment

MINISTERUL SANATATII CONDUS DE VLAD VOICULESCU, GAFA IMPARDONABILA – Informatii gresite despre un pacient decedat dupa incendiul de la Matei Bals

Gafa impardonabila a ministerului Sanatatii condus de Vlad Voiculescu (foto): cu putin timp inainte au fost comunicate informatii gresite despre cea de-a sasea victima. Aceasta a fost transferata la un alt spital dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals.

Initial, ministerul Sanatatii condus de Vlad Voiculescu a anuntat sambata, 30 ianuarie 2021, pe propriul site, ca este vorba despre o femeie in varsta de 58 ani internata in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti care se afla in stare grava.

Lumea Banilor, ca si restul presei, a publicat informatia, fiind vorba despre o sursa oficiala (click aici pentru a citi).

Cine isi asuma raspunderea?

Dupa aproximativ 30 minute, ministerul Sanatatii a sters informatia initiala de pe site si acum anunta ca a sasea victima este un barbat de 70 de ani.

Isi va asuma cine raspunderea pentru aceasta gafa?

Iata noua informare a ministerului Sanatatii condus de Vlad Voiculescu:

"Ministerul Sanatatii a fost anuntat astazi despre un nou deces inregistrat in randul pacientilor care au fost transferati de la Institutul National de Boli Infectioase 'Matei Bals' dupa incendiul produs.

Este vorba despre un barbat de 70 de ani, dependent de CPAP, fara leziuni datorate incendiului, intubat.

Bilantul victimelor urca la 6".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani