Grid star
eveniment

MINISTRU USR, TORPILAT DE UN DEPUTAT PNL - “M-am saturat. Reminiscente ale reflexelor socialiste”

Ministrul Transporturilor Catalin Drula (foto stanga) de la USR-PLUS este criticat dur de deputatul PNL Daniel Gheorghe cu privire la constructia metroului pana la Aeroportul Otopeni, si spune ca acesta cauta din nou nod in papura.
Drula a afirmat, potrivit digi 24, ca se pune problema utilitatii magistralei de metrou spre Otopeni, asa cum a fost ea proiectata.
Daniel Gheorghe spune intr-o postare pe Facebook ca s-a saturat de astfel de abordari care denota reminiscente ale reflexelor socialiste, si ca trebuie construit metroul pana la aeroport.

Iata postarea lui Daniel Gheorghe:

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula de la USR-PLUS, cauta din nou nod in papura liniei de metrou dintre Bucuresti si Aeroportul Otopeni deoarece, il citez, 'sunt paduri acolo'.
Nu mai enumar aici importanta strategica a metroului care sa lege capitala Tarii de cel mai mare aeroport, nici importanta economica pentru PIB-ul Romaniei a nordului judetului Ilfov si a limitei nordice a capitalei si nu mai descriu pentru a mia oara faptul ca DN1 intre Baneasa si Otopeni este blocat zilnic multe ore.
Si ce legatura au padurile cu linia de metrou? Oare cumva linia de metrou se face prin copaci? Ori sa intelegem ca in viziunea USR-PLUS totul se reduce la densitate rezidentiala iar singurul lucru care ar putea justifica linia de metrou catre Aeroportul Otopeni, ar fi sa inlocuim padurile de stejari cu padurile de blocuri?
M-am saturat de astfel de abordari care denota reminiscente ale reflexelor socialiste, precum cea exprimata de ministrul transporturilor, abordari lipsite de viziune in timp si spatiu; metroul este o investitie care se impune a fi corelata cu dinamica economica si cu directiile strategice de dezvoltare pe termen lung!”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani