Grid star
eveniment

PERFORMANTA OLIMPICILOR, RECOMPENSATA IN SECTORUL 3 - Primarul Robert Negoita a premiat 18 elevi pentru rezultate deosebite obtinute la olimpiade si concursuri nationale si internationale. Fiecare elev a primit 10.000 lei (Galerie Foto)

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita (foto stanga), a premiat miercuri, 6 decembrie 2023, 18 elevi pentru rezultate deosebite obtinute la olimpiade si concursuri nationale si internationale.

In cadrul acestor competitii, fiecare dintre cei 18 elevi ai Liceului Teoretic International de Informatica Bucuresti care au obtinut sase medalii de aur, noua de argint si trei de bronz la discipline precum matematica, informatica, fizica, astrofizica, chimie, astronomie si limba engleza au fost recompensati cu suma de 10.000 de lei.

Premierea elevilor a fost aprobata prin Hotararea Consiliului Local nr. 505/2023 privind acordarea de premii elevilor din unitatile de invatamant preuniversitar de stat si particular de pe raza Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti, pentru rezultate deosebite obtinute la olimpiadele si concursurile nationale si internationale.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani