Grid star
eveniment

CONTRACTE DE 1 MILIARD DE LEI – Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, a semnat pentru reabilitarea infrastructurii rutiere

Se reabilliteaza infrastructura rutiera. Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, a semnat 65 de noi contracte de finantare prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”, in valoare totala de 942.936.543,09 lei.

Contractele semnate vizeaza reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere, infiintarea, modernizarea si extinderea retelelor de canalizare si a statiilor de epurare, refacerea unor podete, precum si reabilitarea si extinderea unor poduri.

Valoarea contractelor

Cu aceste proiecte, numarul contractelor semnate, pana in prezent, in cadrul Programului National de Investitii ”Anghel Saligny”, se ridica la 863, in valoare totala de 9.497.225.202,21 de lei. In urma cu cateva zile au fost parafatalte e contracte in valoare totala de 655.046.591,66 de lei. Acestea vizeaza reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere, infiintarea si extinderea sistemelor de alimentare cu apa, a retelelor de canalizare si a statiilor de epurare.

Bani pentru incalzire

Atilla anunta recent si ca a aprobat repartizarea catre bugetele locale din 11 unitati administrativ-teritoriale a celei de-a treia transe, in valoare de 17.202.676,75 de lei, din schema de sprijin pentru functionarea sistemelor centralizate de alimentare cu energie termica a populatiei pentru sezonul rece 2022-2023. Suma repartizata este aferenta consumului de combustibil sub forma de pacura, carbune si biomasa, potrivit cererilor depuse de unitatile administrativ-teritoriale pana la aceasta data, urmand ca, la cererea administratiilor locale, sa fie alocate alte fonduri in urmatoarele transe.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani