Grid star
eveniment

MINISTRUL GAFELOR – Bilant nimicitor pentru Monica Anisie, in 12 pasi

Actualul ministru PNL al Educatiei, Monica Anisie (foto 1), va ramane in istorie prin nenumaratele gafe facute si, in general, prin mandatul marcat de „haos si lipsa de respect pentru profesori, elevi si parinti”.

Afirmatia a fost facuta joi, 5 noiembrie 2020, de catre Oana Bulai (foto 2), candidata a PSD pentru Camera Deputatilor din partea judetului Neamt, fost administrator public al judetului si fosta consiliera a premierului Viorica Dancila.

Bulai a facut un inventar al masurilor dezastruoase luate de Anisie, sintetizand mandatul de ministru al acesteia in 12 puncte. Printre acestea se numara nu doar gafe de exprimare, ci si masuri dezastruoase la adresa sistemului educational – masuri prin care Monica Anisie i-a batjocorit atat pe profesori si elevi, cat si pe parintii acestora.

In acest context, Oana Bulai face apel la romani sa dea jos guvernarea liberala, prin votul la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Redam postarea de pe Facebook a Oanei Bulai:

Un an de guvernare PNL. Un an de esecuri, de amatorism, de balbe si dispret la adresa romanilor.

Ministri liberali, majoritatea, au dus in derizoriu demnitatea publica si institutiile statului. Ei uita ca Guvernul este al Romaniei, nu al PNL. Si uita ca un politician nu se reprezinta pe sine, ci pe cei a caror incredere a primit-o si este dator sa o onoreze!

Bilantul trist al ministrului Educatiei confirma ce spun: un an de haos si lipsa de respect pentru profesori, elevi si parinti!

Monica Anisie va ramane in istorie ca ministrul gafelor. Sa va reamintesc o parte:

? A spus ca nu are nevoie de 6% din PIB pentru Educatie

? Si-a angajat consilier un fost impresar de fotbal

? A spus ca noul an scolar incepe la 1 septembrie (in loc de 14 septembrie)

? I-a pus pe elevi si profesori sa semneze o declaratie-angajament ca nu vor inregistra cursurile, facand trimitere la... Codul Penal

? Le-a spus elevilor care traiesc in gospodarii fara curent electric sa priveasca emisiunile de tele-scoala de la TVR

? A spus ca bancile elevilor sa fie acoperite cu „pepsiglas”

?A facut greseli de gramatica elementara a limbii romane, punand deseori virgula intre subiect si predicat, cu toate ca e profesor de limba romana

? Sute de mii de elevi au fost privati de dreptul la educatie, deoarece nu si-a respectat datoria de a asigura dispozitive conectate la internet elevilor din mediile defavorizate

? A facut vizite neanuntate in scoli, insotita de jurnalisti si a ascultat la usa desfasurarea orelor

? A facut campanie electorala la alegerile locale si a distribuit sticle cu apa „fara PSD” soferilor din Bucuresti, in conditiile in care scolile nu erau pregatite pentru redeschidere

? I-a trecut la „secret” pe studentii Academiei de Informatii a SRI

? A spus ca rezultatele testelor PISA, care arata situatia grava a invatamantului romanesc, „nu trebuie sa ne ingrijoreze”.

Monica Anisie a ramas in functie in ciuda tuturor acestor dovezi de.. incompatibilitate cu postura de ministru al Educatiei.

Daca sefii sai nu considera ca a gresit suficient, sper ca o vor face romanii, la alegerile din 6 decembrie”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani