Grid star
punguta cu doi bani

Mucusor Imobiliaru', Mugurel cel dus cu pluta si Tapu fara varsta (Video)

Cand ati ras ultima oara atat de tare, incat efectiv sa va doara falcile si sa nu mai vedeti nimic din pricina lacrimilor? Editia de astazi a „Pungutei cu doi bani” este pur si simplu una de gala, in care veti vedea ce bijuterii pot iesi dintr-o campanie electorala.

Mai exact, in online au devenit deja virale trei clipuri, in care sunt luati la misto mai multi politicieni din PNL si USR-Plus. Incepem editia cu cel in care un celebru personaj al Internetului il parodiaza pe senatorul PNL de Neamt Eugen Tapu-Nazare, care nu vrea sa-si dezvaluie varsta reala si care isi ia la misto propriii colegi de partid, fara pic de sanse in fata PSD-istilor din judet, in frunte cu seful Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene. Vorbele sunt mult prea palide pentru comedia de mai jos, asa ca nu va lasati rugati sa dati click.

https://www.youtube.com/watch?v=MX7DCku5rkQ

Ramanand in judetul Neamt, va spunem ca insusi dictatorul Adolf Hitler a aflat despre cat de prapaditi sunt liberalii locali, asa ca face spume de furie cand afla despre incapacitatea lor si despre faptul ca acestia (inclusiv Mugur Cozmanciuc, candidatul PNL la presedintia CJ Neamt) le-au promis oamenilor un muzeu al plutaritului si un observator astronomic, in timp ce Arsene deja a asfaltat cea mai mare parte din judet. Partea ciudata este insa alta – si anume: faptul ca Hitler vorbeste de parca ar fi premierul Ludovic Orban. Din nou: click mai jos!

https://www.youtube.com/watch?v=0Ry2RWoSeNk

Daca in Neamt lucrurile stau ca mai sus, in Bucuresti il avem pe mult mai celebrul Nicusor Dan, despre care am vazut in ultima vreme cat de talentat este in materie de afaceri imobiliare. De altfel, veti vedea cum la Plicusor Ban – zis si Mucusor Ban – vine un anume om de afaceri interesat sa construiasca in Parcul Cismigiu. A, da: veti vedea si in ce ipostaza este mentionat presedintele USR, Dan Barna. Deci sa ploua cu clickuri!

https://www.facebook.com/romicatociuoficial/videos/2675172129466608

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani