Grid star
eveniment

NICUSOR NU SCAPA USOR – Avertisment pentru primarul Capitalei Nicusor Dan

Avertisment pentru Nicusor Dan (foto). Noul primar general al Capitalei va avea parte de vremuri grele. Mai exact, de o opozitie extrem de puternica.

Anuntul a fost facut de fostul viceprimar al Capitalei Aurelian Badulescu, acesta precizand ca in urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020 va ramane in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, pozitie din care va organiza opozitia impotriva jafului care se prefigureaza a fi facut. “Il anunt public ca raman in Consiliul General pentru a organiza opozitia cuvenita la jaful ce se prefigureaza a fi facut prin spitale, de gasca obedienta strainatatii a lui Vlad Voiculescu, la deja pregatitele PUZ-uri nelegale, la camarila ce vrea sa devoreze banii publici si la grupurile oculte de interese economice”, scrie Aurelian Badulescu joi, 15 octombrie 2020, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Aurelian Badulescu afirma ca se va opune planurilor lui Nicusor Dan de taiere a ajutoarelor sociale, precum si preluarii Bucurestiului de catre clanurile de interlopi. “Bucurestiul nu se va preda unei clepotcratii cu sprijin de la stapaniri straine”, promite Aurelian Badulescu.

Iata comentariul fostului viceprimar al Capitalei, consilierul general Aurelian Badulescu:

Cu Dumnezeu inainte, fratilor intru credinta!

Nicusor Dan e ingrijorat ca data intrarii lui in paine se amana. Nu e deloc preocupat ca mandatul sau e bazat pe mari furtisaguri electorale. Instantele trebuie sa se pronunte asupra legalitatii procesului electoral.

Ca e azi sau ca e maine nu conteaza.

Il anunt public ca raman in Consiliul General pentru a organiza opozitia cuvenita la jaful ce se prefigureaza a fi facut prin spitale, de gasca obedienta strainatatii a lui Vlad Voiculescu, la deja pregatitele PUZ-uri nelegale, la camarila ce vrea sa devoreze banii publici si la grupurile oculte de interese economice.

Impreuna cu cea mai reprezentativa echipa de consilieri nu ii voi face o viata grea, ci una de cosmar, in cazul in care va aplica planul sau de ocupare a Bucurestiului. Deplang soarta profesionistilor din institutiile publice. Cu noi au lucrat bine, pentru ca am stiut administratie.

Cand Nicusor Dan va taia ajutoarele sociale, ma voi face scut in apararea celor peste 100.000 de cetateni cu nevoi.

Atunci cand clanurile interlopilor vor lua in stapanire metropola, nu voi scoate ochii celor care au ales solutia imorala. Am sa lupt cu demnitate impotriva nelegiuitilor, ca un om cu frica lui Dumnezeu si respect pentru bucuresteni. Sa vedeti atunci ce inseamna un opozant de calibru!

Voi fi vocea celor peste 250.000 de votanti care nu l-au ales pe el si echipa sa de panglicari.

Bucurestiul nu se va preda unei clepotcratii cu sprijin de la stapaniri straine.

Cu Dumnezeu inainte, fratilor intru credinta!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani