Grid star
companii

O NOUA TRANZACTIE PE PIATA MEDICALA – Consiliul Concurentei si-a dat acordul. A fost preluat un spital

O noua tranzactie pe piata medicala. Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) a autorizat tranzactia prin care Istanbul Memorial Sağlik Yatirimlari A.S. preia Spitalul de Oncologie Monza S.R.L.

Istanbul Memorial este un furnizor de servicii medicale prin intermediul mai multor spitale din Turcia. Istanbul Memorial face parte din grupul de companii detinut de familia Aydin, care activeaza in mai multe domenii: investitii in domeniul sanatatii, comertul cu amanuntul in sectorul alimentar, comertul cu amanuntul al textilelor, producerea textilelor si marketing. Pe piata din Romania, grupul activeaza prin intermediul companiei English Home S.R.L., care detine magazine prin care se comercializeaza cu amanuntul produse de casa.
Spitalul de Oncologie Monza S.R.L. este un furnizor de servicii medicale integrate, destinat, in principal, pacientilor oncologici.
"Autoritatea de concurenta a evaluat aceasta operatiune din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurentiale, si a constatat ca nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurential normal”, anunta Consiliul Concurentei.

Autorizatie pentru Med Life

Recent, Consiliul Concurentei a anuntat ca a autorizat tranzactia prin care Med Life preia grupul Medici’s.
Med Life SA este un operator privat de sanatate, cu clinici in mai multe orase din Romania. Compania este listata la Bursa de Valori Bucuresti. Grupul Medici’s activeaza pe piata serviciilor medicale private de sanatate si presteaza servicii de asistenta medicala generala si specializata, precum si servicii de imagistica. Compania opereaza o retea de clinici si laboratoare in judetul Timis.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani