Grid star
eveniment

ORBAN DA BANI FRANTEI – “Nu a venit sa discute cu constructorii romani”

Ludovic Orban (foto dreapta, langa premierul francez Jean Castex) da bani Frantei. Asta acuza senatorul Calin Popescu Tariceanu in urma vizitei pe care seful Executivului a facut-o in Franta, acolo unde a anuntat ca in viitorul mandat, guvernul PNL intentioneaza sa construiasca 3.000 km de autostrada.

Fostul presedinte al Senatului sustine ca declaratia lui Orban cu privire la constructia celor 3.000 de kilometri de autostrada este o minciuna electorala, dar ca nu asta este marea problema. Tariceanu acuza intr-o postare pe Facebook ca premierul a prezintat programul in Franta, si nu in Romania, si ca nu a discutat acest program cu constructorii romani: “I-a invitat direct pe francezi sa le dea acesti bani!”.

Calin Popescu Tariceanu se intreaba daca Ludovic Orban le-a spus francezilor ca va avea grija sa puna economia Romaniei pe butuci, iar din 2021 companiile autohtone sa fie cumparate de cele straine.

Iata postarea lui Calin Popescu Tariceanu:

“O stire care risca sa treaca neobservata. Aflat in vizita la Paris, Prim-ministrul Romaniei a prezentat programul de guvernare investitorilor francezi. El le-a spus constructorilor francezi ca, in viitorul mandat, guvernul PNL intentioneaza sa construiasca 3.000 km de autostrada.

Vi se pare ceva straniu in aceasta stire? Nu aia cu 3.000 de km ma refer, ca stim ca aceea e o minciuna electorala! Ma refer la faptul ca Prim-ministrul Romaniei prezinta programul in Franta si nu in Romania! El nu a venit sa discute acest program cu constructorii romani, el i-a invitat direct pe francezi sa le dea acesti bani!
Nu m-as mira ca Ludovic Orban sa le fi spus printre randuri ca are grija sa puna economia pe butuci, asa ca, incepand de la anul, companiile romanesti vor fi numai bune de a fi cumparate de cele straine!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani