Grid star
punguta cu doi bani

Orban il sfideaza pe Iohannis

* Cu cat trec zilele, cu atat ne convingem ca premierul tarii va ramane fara job dupa ce va trece motiunea, iar Iohannis va trebui sa numeasca un nou premier. Si cel mai firesc ar fi sa o faca la propunerea partidului majoritar (aka PSD) si nu sa inceapa din nou cu ifose. De ce spunem ca Orban nu mai pupa scaun de premier? Simplu: in ultimele zile am asistat cu toti la pozitiile vehemente exprimate de Iohannis referitoare la dezavuarea traseismului politic, lasand sa se inteleaga ca nu este de acord cu ping-pong-ul asta de candidati intre partide. Caci, multi PSD-isti s-au dus la PNL la insistentele, din cate am auzit, ale premierului Orban.


Ei bine, desi Iohannis a zis sus si tare ca nu e de acord cu schimbarea blanii politicienilor (traseismul politic) auzim ca lui Orban nici ca-i pasa de zicerile presedintelui si in aceste zile continua sa racoleze pesedisti sau alti reprezentati de la alte partide, pentru a se asigura ca mai sta pe scaunul de premier.

Practic, avem urmatoarea situatie: Iohannis nu il mai pune pe Orban daca pica Guvernul, iar Orban face tot ce poate ca sa ramana pe pozitii, inclusiv ce nu ii convine presedintelui. Racoleaza cu nesat ca sa ramana cocotat la Victoria.

Desigur, stiind totusi ca jocul lui Orban profita indirect si presedintelui, putem sa luam in calcul si o alta varianta. Aceea ca Iohannis vorbeste suparat despre traseism politic doar de ochii lumii, cand, de fapt, lui nici macar nu ii pasa de cine si unde se duce, atat timp cat partidul sau, PNL, e la carma Guvernului.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani