Grid star
antreprenoriat

PARTIDUL ANTREPRENORILOR – Se lanseaza Partidul Republican. Programul: sprijinirea capitalului autohton

Analistul politic Alexandru Coita (foto) isi lanseaza luni, 15 iunie 2020, de la ora 20.00, noul proiect politic, denumit Partidul Republican, care se doreste a fi un demers „radical de centru”, orientat spre Vest.

Partidul – a carui lansare va avea loc in direct pe Facebook – este gandit sa lupte pentru toti romanii.

Noua formatiune politica urmarește sa se pozitioneze ca partid al antreprenorilor si sa sustina capitalul autohton. Liderul Alexandru Coita isi doreste ca pe langa masurile economice liberale care vor fi cuprinse in programul partidului sa vina si cu un program national pentru persoanele cu venituri mici.

Partidul Republican are ca misiune principala gasirea unor solutii sanatoase si fezabile pentru mediul de afaceri romanesc si promovarea unei culturi a dialogul national intre actori din mediul politic, IMM-uri si societatea civila, militand in egala masura pentru echilibru, unitate si promovarea valorilor nationale in context euro-atlantic, arata Coita.

Consideram ca o mare parte dintre cetateni nu se simt reprezentati politic azi si au nevoie de o Alternativa. Nu suntem in razboi cu nimeni, dar suntem in lupta cu metehnele marilor partide, mai noi sau mai vechi, cu ipocrizia, superficialitatea si lipsa de solutii din toate partidele”, a declarat Alexandru Coita intr-un mesaj postat pe Facebook.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani