Grid star
eveniment

PASAPORT DE VACCINARE ANTI-COVID IN ROMANIA – Premierul Citu nu a negat. Iata raspunsul

Premierul Florin Citu nu a negat o posibila introducerea in Romania a unui document prin care sa le fie permis persoanelor vaccinate anti-COVID sa aiba acces in diferite locuri publice, cum ar fi restaurante, cafenele, etc. Este vorba despre pasaportul de vaccinare anti-Covid.

Intrebat de jurnalisti daca este de acord cu introducerea pasaportului de vaccinare, seful Executivului nu a exclus categoric aceasta posibilitate, spunand doar ca este prematur sa avem o discutie in acest moment:

“Eu va spun ca discutia este prematura, suntem la inceputul campaniei de vaccinare, nu luam in calcul la acest moment discutia aceasta”.

Iata declaratiile facute de Florin Citu:

“Nu am avut aceasta discutie in Guvern, deci nu este o discutie oficiala. Am vazut discutiile in spatiul public, nu cred ca este momentul. In acest moment, suntem in plina campanie de vaccinare, deci nu cred ca este momentul sa discutam despre asa ceva in acest moment.
Eu am spus ca nu avem aceasta discutie in acest moment. Este prematur, suntem doar la inceputul campaniei de vaccinare .
Eu va spun ca discutia este prematura, suntem la inceputul campaniei de vaccinare, nu luam in calcul la acest moment discutia aceasta”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani