Grid star
punguta cu doi bani

Planul lui Iohannis

Va anuntam zilele trecute ca prin oras se vorbeste deja despre o noua decretare de catre presedintele Klaus Iohannis a starii de urgenta. Masura care ar omori economia Romaniei, si asa pusa pe butuci de Guvernul PNL. Dezvaluiam la acel moment si data la care ar urma sa se intample acest lucru: 15 august. Intre timp am mai intrat in posesia unor informatii. Cica la Palatul Cotroceni se analizeaza doua variante de lucru:

-prima prevede ca starea de urgenta sa fie decretata la nivel national, asa cum s-a intamplat si in luna martie. Exista insa temerea ca Parlamentul va respinge starea de urgenta, iar alegatiile cu Opozitia e de vina pentru raspandirea coronavirusului nu vor mai tine, romanii fiind deja plictisiti de aceasta placa.

-a doua prevede ca starea de urgenta sa fie declarata pe judete, astfel incat Parlamentul sa fie ocolit. Iar starea de urgenta sa cuprinda treptat judet dupa judet, pana la intreaga tara.

Si mai este ceva: o noua stare de urgenta ar atrage de la sine amanarea alegerilor locale si mai ales generale, astfel incat PNL sa mai ramana la guvernare cateva luni. Caci o eventuala infrangere la alegerile parlamentare va insemna si plecarea Guvernului Orban de la Palatul Victoria. Si a lui Ludovic Orban de la conducerea PNL.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani