Grid star
eveniment

PNL FACE DEZASTRU IN PADURI – De trei ori mai multe aprobari de defrisare

Guvernul PNL face dezastru in paduri, avizand in 2020 de trei ori mai multe aprobari si avize de defrisare.

Alarmanta situatie se intalneste in judetul Neamt, sustine presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene (foto 2).

Politicianul – care candideaza din partea PSD Neamt pentru un post de deputat – aminteste ca mai multe state europene (chiar si Albania, care nu face parte din UE) au interzis defrisarile irationale.

Situatia defrisarilor din judetul Neamt este cea mai grava din ultimul deceniu, adauga Arsene.

Redam postarea de pe Facebook a lui Ionel Arsene:

#lepragalbena

In activitatea de campanie electorala, in deplasarile in judet, nu am avut cum sa ignor imaginile dureroase cu camioanele incarcate cu busteni din padurile noastre, curgand siroaie catre fabricile cu nume strambe si greu de pronuntat. Este o realitate suparatoare, trista, o agresiune continua asupra mostenirii pe care ne-au lasat-o cu atatea sacrificii inaintasii nostri. Aceste defrisari si exportul de materii prime trebuie sa inceteze!

Este de neiertat ce face guvernarea liberala, care a avizat triplarea in acest an, fata de anul 2019, de aprobari si avize de defrisare a padurilor Neamtului.

Tari precum Austria, Franta, pana si Albania, au interzis astfel de activitati criminale asupra naturii. Se impune ca Romania sa procedeze in aceeasi masura si sa protejeze natura, sa se opuna defrisarilor, sa se opuna eroziunilor si viiturilor, sa lupte impotriva disparitiei speciilor si faunei generate de aceste defrisari si taieri haotice, absurde, lacome, abuzive. Liberalii au dat ca descreieratii aprobari de defrisare. Ii somez sa inceteze si ii fac vinovati de „avantul“ corupt si vorace din acest an, in care s-a taiat in judetul Neamt mai mult decat s-a defrisat din 2010 incoace.

Ce vreti voi, Cozmanciuc, Tapu (n.r. lideri PNL Neamt) si toata gasca voastra leproasa, sa defrisati tot Neamtul pana in 6 decembrie, cand vor avea loc alegerile parlamentare? Nu va temeti de oameni si de mania lor, dar macar de v-ati teme de supararea cerurilor, pentru ca permiteti, incurajati si ascundeti jaful acesta.

De pe vremea PDL-ului nu s-a mai vazut asemenea haiducie silvica. N-am crezut ca-mi va fi dat sa mai vad asa ceva. Voi ati intrecut si PDL-ul, incat aceia par hoti de gaini pe langa voi. Sunteti talhari organizati ziua in amiaza mare. O banda de talhari, aia sunteti!

Va fac responsabili pentru jaful silvic mercantil si rapace din anul 2020. Ati permis la Neamt cele mai mari defrisari din istorie. Nimeni nu a mai facut atata rau judetului nostru! Voi nu puteti fi numiti oameni!

Tineti minte si va temeti: 6 decembrie. Adevarul iese la lumina!

#PNLegalINCOMPETENTA

#PNLegalCORUPTIE”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani