Grid star
business capital

PONTA ANUNTA DEZASTRUL – FMI vine in Romania

FMI vine in Romania. Anuntul a fost facut de fostul premier al Romaniei Victor Ponta (foto), presedintele Pro Romania.

Previziunea lui Ponta este bazata pe situatia in care se afla in prezent economia Romaniei. Invitat luni seara, 28 septembrie 2020, la emisiunea “Punctul culminant” realizata de jurnalistul Victor Ciutacu la Romania TV, Victor Ponta s-a declarat convins de faptul ca in 2021 va fi incheiat un acord cu FMI. Acord care, asa cum am invatat din experientele anterioare, nu va insemna pentru romani decat saracie, somaj, taieri de salarii si mariri de taxe. “Va spun ca in 2021 va fi FMI aici. Sunt convins, am invatat sa ma uit pe cifre bugetare, ca de aia am fost prim-ministru atatia ani”, a explicat Victor Ponta, adaugand ca scenariul va fi tinut ascuns pana dupa alegerile parlamentare din decembrie 2020.
De asemenea, fostul premier a comentat si dezastrul in care Romania a fost adusa de Guvernul Orban. Mai exact, Ponta a precizat deficitul inregistrat sub guvernarea PNL a depasit deja deficitul acumulat in perioada 2012-2016.

Iata declaratiile fostului premier Victor Ponta:

Va spun ca in 2021 va fi Fondul Monetar International (FMI) aici. Sunt convins, am invatat sa ma uit pe cifre bugetare, ca de aia am fost prim-ministru atatia ani. Se va reveni la vechea chestie cu faptul ca dam mariri cand se va putea. Nici acum nu va exista criza pana in 6 decembrie (n.r. - data alegerilor parlamentare), nu se taie nimic, nu vine niciun FMI. Dar de unde iei bani? M-am uitat acum la deficitul pe luna august, 58 de miliarde de lei. Si m-am uitat: 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 cu Ponta si cu Ciolos, 40 de miliarde in patru ani am avut deficit. Adunat, in patru ani. Astia in 8 luni au 60 de miliarde”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani