Grid star
business capital

GUVERNUL PREGATESTE TAIEREA SALARIILOR – Reduceri de 40%

Guvernul PNL pregateste taierea salariilor, reducerile urmand sa fie chiar si de 40%. Iar vizati sunt angajatii din institutiile publice.

Anuntul a fost facut luni, 12 octombrie 2020, pe Facebook, de unul dintre cei mai importanti lideri PSD. Este vorba despre presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene. Acesta sustine ca Guvernul Orban intentioneaza sa taie salariile cu procente cuprinse intre 25% si 40%, urmand ca masura de austeritate sa se aplice angajatilor din administratie, profesorilor, medicilor, asistentilor, politistilor si pompierilor, fix asa cum s-a intamplat si in guvernarea PDL. In acelasi timp, Ionel Arsene preconizeaza ca pe langa taierea salariilor vom avea parte si de alte masuri de austeritate, precum concedieri masive in unitatile bugetare.

Iata anuntul presedintelui Consiliului Judetean Neamt Ionel Arsene:

Liberalii vor taia salariile bugetarilor!

Incompetenta liberalilor, care au distrus tara de cand au preluat Guvernarea, va afecta si sectorul bugetar. Din pacate, aceste lepre galbene au stabilit deja procentele cu care vor reduce salariile angajatilor din institutiile publice, fiind preconizate procente ce variaza intre 25 si 40%. Mai mult ca sigur, de aceste masuri vor fi afectati angajatii din administratie, profesorii, medicii si asistentii, politistii si pompierii, asa cum s-a intamplat si in trecut, pe timpul guvernarii portocalii.

Nu este exclus sa puna in practica si ceea ce au tot repetat - reducerea personalului din unitatile bugetare.

Este domeniul in care pana acum nu s-a resimtit dispretul liberalilor! Din pacate, vor distruge si acest segment, caruia se pare ca nu ii acorda importanta cuvenita, ignorand faptul ca acesti angajati, prin semnaturile lor, pun in miscare mii de proiecte care duc la dezvoltarea comunitatilor, la cresterea calitatii vietii romanilor si la asigurarea serviciilor de interes public.

Iata un alt motiv pentru care liberalii tin mortis sa organizeze alegerile parlamentare, in decembrie 2020.

Sunt convins ca alegatorii vor sti cum sa ii sanctioneze la vot pe acesti distrugatori de tara!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani