Grid star
eveniment

PREMIERUL, DESFIINTAT INAINTE DE ALEGERI - “Ludovic, hotule”

Acuzatii dure la adresa premierului Ludovic Orban (foto) facute de liderul Pro Romania Victor Ponta. Acesta il catalogheaza pe premier drept “hot” si ii cere sa dubleze alocatiile, asa cum prevede legea, dupa ce CCR a stabilit ca marirea este constitutionala. Practic, premierul este desfiintat inainte de alegeri.

Victor Ponta ii transmite lui Ludovic Orban intr-o postare pe Facebook sa nu mai fure banii cu masti si echipamente medicale la preturi umflate de 5 ori si sa nu mai dea bani la primarii pe care i-a cumparat de la PSD si i-a adus la PNL: “Si asa o sa ai bani de alocatii pentru copii”.

Iata postarea facuta de Victor Ponta pe Facebook:

“Ludovic - hotule ! Da banii copiilor!!

Nu mai da bani la primarii pe care i-ai cumparat de la PSD si i-ai adus la PNL / nu mai fura banii cu masti si echipamente medicale la preturi umflate de 5 ori / nu mai arunca banii pe toti politrucii, pilele si relatiile peneliste pe care i-ai angajat la Guvern / nu mai cumpara voturile PMP si UDMR din Parlament cu milioane aruncate pentru afaceri de Partid ! Si asa o sa ai bani de alocatii pentru copii!

PRO Romania a votat pentru Legea Alocatiilor / si Guvernul Ponta in 2015 a aplicat IMEDIAT Legea de dublare adoptata de Parlament!

Noi suntem PRO Romania - si tinem doar cu Romania!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani