Grid star
eveniment

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE – Televizoare, laptopuri si tablete. Bugetul, epuizat in opt minute

Programul Rabla pentru Electrocasnice, a doua etapa, incepe vineri, 3 decembrie 2021, la ora 10.00. Bugetul de 14 milioane de lei a fost epuizat in opt minute, potrivit ministerului Mediului.

Au fost generate 33.877 vouchere, dintre care 19.183 pentru TV, 9.592 pentru laptopuri si 5.102 pentru tablete

Potrivit Administratiei Fondului de Mediu, valoarea voucherelor a fost de:
-400 de lei pentru televizoare avand cel putin noua clasa energetica G;
-500 de lei pentru laptopuri;
-300 de lei tablete.

Etapa a treia

In a treia etapa (intre 10 decembrie, ora 10 – 16 decembrie, ora 23.59) se pot genera vouchere in valoare de 400 de lei pentru aparate de aer conditionat, inclusiv aparate de aer conditionat portabile cu eficienta energetica la racire cel putin A++, respectiv pentru uscatoare de rufe cu eficienta energetica cel putin A++, iar vouchere in valoare de 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.
Ii incurajez pe cetateni sa profite de aceasta oportunitate si sa-si inlocuiasca echipamentele electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, crescand astfel eficienta energetica a locuintelor. Ministerul Mediului si Administratia Fondului pentru Mediu vin in sprijinul oamenilor in aceasta privinta cu noua sesiune a programului Rabla pentru Electrocasnice”, declara ministrul Mediului Tanczos Barna.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani