Grid star
eveniment

PREMIERUL ISI ANUNTA DEMISIA – Nicolae Ciuca: "Foarte curand imi voi incheia mandatul”

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat joi, 18 mai 2023, ca "foarte curand imi voi incheia mandatul”. Ceea ce inseamna ca seful Executivului va demisiona, conform calendarului rotativei guvernamentale stabilit de Coalitie. Iar Marcel Ciolacu, liderul PSD, ii va lua locul

Nicolae Ciuca ar urma sa-si dea demisia la sfarsitul acestei luni. Decizie care va declansa demisia intregului executiv, iar dupa vor incepe procedurile pentru numirea guvernului condus de Marcel Ciolacu. Care trebuie sa fie votat de Parlament. La sfarsit de mandat, seful Executivului a tinut sa puncteze ceea ce a realizat in mandatul care a durat peste un an.

Iata declaratiile facute de Nicolae Ciuca:

"Foarte curand imi voi incheia mandatul. Vreau sa spun ca dupa un an si jumatate in functia de prim-ministru, pot spune ca Romania are si resursa umana, are si celelalte resurse prin care poate cu adevarat sa dea consistenta propriei reziliente, iar acest lucru s-a putut demonstra ca in toate conditiile create de acest conflict la granita noastra, cu toate problemele pe care le-a creat in energie, in inflatie, in tot ceea ce a insemnat lantul logistic si de aprovizionare, inflatie, si multe altele, tara noastra, totusi, a reusit – si o o spun fara mandria pacatului biblic - am reusit sa avem o crestere economica de 4,7%, am reusit sa asiguram atragerea de fonduri europene, care a atins cea mai mare suma, sa convingem partenerii straini, sa atragem foarte multe investitii straine”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani