Grid star
camere de comert

PRESEDINTELE CCIR, REALES IN EUROCHAMBRES – Promovarea economiei europene

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban (foto), a fost reales joi, 15 octombrie 2020, in functia de membru in Comitetul Director al Asociatiei Camerelor de Comert si Industrie Europene (EUROCHAMBRES), in cadrul celei de 128-a editii a Adunarii Generale a asociatiei.

Daraban a declarat ca odata cu realegerea in aceasta functie, va continua sa sustina promovarea unei economii europene sustenabile, a comertului liber, crearea de noi locuri de munca, o dezvoltare durabila, precum si imbunatatirea nivelului de trai.

Iata comunicatul CCIR:

„Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), dl. Mihai Daraban, a fost reales astazi, 15 octombrie, in functia de membru in Comitetul Director al Asociatiei Camerelor de Comert si Industrie Europene (EUROCHAMBRES), in cadrul celei de 128-a editii a Adunarii Generale a asociatiei.

Apartenenta la EUROCHAMBRES ofera Camerei de Comert si Industrie a Romaniei vizibilitate sporita pe plan european si informatii constante, de actualitate cu privire la cele mai importante subiecte de pe agenda europeana, care vizeaza comunitatea de afaceri:

'Odata cu realegerea in aceasta functie, voi continua sa sustin promovarea unei economii europene sustenabile, a comertului liber, crearea de noi locuri de munca, o dezvoltare durabila, precum si imbunatatirea nivelului de trai. Totodata, prezenta intr-un for european atat de important demonstreaza inca o data implicarea si determinarea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei in sensul dezvoltarii mediului de afaceri din tara noastra atat pe plan national, cat si international', a declarat presedintele CCIR, dl. Mihai Daraban.

EUROCHAMBRES reprezinta peste 20 milioane de intreprinderi in Europa – 98% dintre care sunt IMM-uri – prin intermediul celor 45 de organizatii nationale membre si a celor 1700 de camere regionale si locale.

CCIR este membra a EUROCHAMBRES incepand cu anul 1993, avand initial calitatea de membru afiliat, iar incepand cu 2007, datorita aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, a obtinut calitatea de membru cu drepturi depline”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani