Grid star
companii

PRETURI NOI LA ENERGIA ELECTRICA - Transelectrica a anuntat tarifele

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” S.A. a anuntat tarifele pentru serviciul de sistem valabile incepand cu 1 iulie 2020.

Potrivit unui anunt postat pe Bursa de Valori Bucuresti. Transelectrica informeaza publicul investitor asupra publicarii in Monitorul Oficial a Ordinului 142 pentru modificarea Ordinului presedintelui ANRE 218/2019 privind aprobarea tarifului mediu pentru serviciul de transport, a componentelor tarifului de transport de introducere a energiei electrice in retea (TG) si de extragere a energiei electrice din retea (TL), a tarifelor pentru serviciul de sistem si a pretului reglementat pentru energia electrica reactiva, practicate de companie.

Iata care sunt tarifele pentru serviciul de sistem valabile incepand cu data de1 iulie 2020:

Cresterea tarifului pentru activitatea reglementata a fost determinata in principal de finalizarea in anul 2020 a unei investitii semnificative constand in modernizarea infrastructurii de dispecerizare a Sistemului Electroenergetic National, precum si de recuperarea unor costuri din anii anteriori, anunta compania.

De asemenea, scaderea tarifului pentru activitatea reglementata a fost determinata de finalizarea la 30.06.2020 a procesului de recuperare prin tarif a pierderilor inregistrate in anii anteriori precum si de costuri prognozate mai mici determinate de reducerea volumelor de servicii ce urmeaza a fi achizitionate in perioada tarifara curenta.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani