Grid star
eveniment

PROCURORII DNA AU INTRAT IN BIROUL LUI NICUSOR DAN – Primarul Capitalei: "Fac o perchezitie”

Procurorii DNA au intrat joi dimineata, 20 ianuarie 2021, in biroul primarului Capitalei, Nicusor Dan, chiar inainte ca acesta sa sustina conferinta de presa cu privire la greva de la STB.


Edilul a confirmat acest lucru si a declarat ca este vorba despre o perchezitie pe care DNA o face la Primaria Capitalei. Nicusor Dan a precizat ca procurorii i-au spus ca este ceva "legat de Resurse Umane”.

Iata declaratia facuta de Nicusor Dan:

Reporter: In acest moment exista angajati ai DNA in Primaria Capitalei?

Nicusor Dan: Da!

Reporter: Care fac ce?

Nicusor Dan: Care fac o perchezitie. 

Reporter: Legata de?

Nicusor Dan: Nu stiu!

Reporter: Nu stiti?

Nicusor Dan: Nu! (…) Au ajuns la mine la birou, mi-au spus ca vor sa faca o perchezitie. Mi-au spus ceva legat de Resurse Umane dar pentru ca pregateam conferinta de presa o sa discut cu ei cand ma intorc. Au venit la mine, eu fiind seful institutiei, sa imi spuna ca au mandat pentru a ridica documente. 

Iata anuntul DNA:

"Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate celor de coruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2020 – 2021.

In cursul zilei de 20 ianuarie 2022, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, se efectueaza perchezitii domiciliare la 3 institutii publice situate in municipiul Bucuresti.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane.

Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani