Grid star
eveniment

PROGRAMUL DE GUVERNARE AL GENERALULUI CIUCA – Premierul desemnat, fost sef al statului major, bani pentru industria de aparare (Document)

Mai sunt doua zile pana cand generalul Ciuca (foto stanga), desemnat premier de catre Klaus Iohannis, va afla daca va avea in Parlament soarta lui Dacian Ciolos (click aici pentru a citi), sau va fi investit. Pana in prezent, sansele sa treaca guvernul sunt destul de mici.

In programul de guverenare al PNL-UDMR, printre prioritati figureaza, printre altele, si alocari importante de fonduri de la bugetul de stat pentru industria de aparare. Industrie care furnizeaza armament pentru Armata Romana al carui sef de stat-major a fost chiar generalul Nicolae Ciuca:

"Industria nationala de aparare poate sa produca si sa lucreze pentru acoperirea necesarului MApN, in stransa colaborare cu acesta, dar si pentru piete externe. Este necesara doar o viziune, buna-credinta si interes onest.

Investitii importante in industria nationala de aparare in vederea recuperarii decalajelor de tehnologizare care sa permita operatorilor din acest sector sa fie furnizori de incredere pentru MapN”.

Promisiunile

In rest, in programul de guvernare se promite ca daca Guvernul Ciuca va trece, se va oferi sprijin pentru redresarea operatorilor economici afectati de pandemie, vor fi elaborate scheme de ajutor pentru firmele care asteapta un ajutor de stat:

"Mediul economic este cuprinzator: nu exista doar servicii, nu exista doar productie, nu exista doar IT&C, nu exista doar industrie, nu exista doar comert, nu exista doar consum. Toate, impreuna, reprezinta economia romaneasca. Toate, impreuna, trebuie sa functioneze”.

*Programul de Guvernare

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani