Grid star
eveniment

PROTESTE VIOLENTE IN ROMANIA - “De la somerii si falitii generati de pandemie”

Vin proteste violente in Romania in contextul masurilor luate de guvernul condus de Ludovic Orban sub pretextul combaterii pandemiei COVID. Aceasta este previziunea facuta de avocatul Gheorghe Piperea.

Avocatul spune ca scanteia a fost deja aprinsa la Iasi, la pelerinajul de Sfanta Parascheva, acolo unde s-a vazut ca lumea nu mai e dispusa sa accepte chiar “toate aberatiile si aiurerile idolilor falsi ai luptei cu pandemia si s-a intrezarit o noua miscare politica in formare, suveranismul care se centreaza pe credinta, traditii si familie”.

Potrivit lui Piperea, protestele violente, daramatoare pentru actuala clasa politica, vor izbucni in primavara lui 2021, si vor veni de la somerii si falitii generati de pandemie, de la cei evacuati din case, de la cei carte nu mai suporta izolarea, dar si de la romanii care si-au pierdut speranta de atata asteptare portile spitalelor inchise pentru alte boli, in afara de COVID.

Iata postarea facuta de Gheorghe Piperea pe Facebook:

“Presedintele o tine langa cu alegerile in 6 decembrie.

Rational vorbind, astfel de evenimente, faca expansiunea covidului atat de reala pe cat ni se prezinta, nu se justifica.

Mai important este, insa, ca parlamentul construit in urma acestei dorinte irationale a unui om de a acumula in propriul patrimoniu si legislativul, dupa ce si-a apropriat executivul, sefimea sistemului judiciar si serviciile secrete, va fi rezultul unei vointe electorale distorsionate (ba chiar falsificate) de pandemie.

Electoratul captiv, care va veni oricum la vot pe motive de gandire de grup (groupthinking) si traire in stup (hive feeling), va omite orice alte elemente, de esenta sau de detalii, focusandu-se pe pandemie. Dar acest joc de wrestling denumit 'lupta contra pandemiei' o sa se stinga curand, pentru ca pandemia nu poate tine la nesfarsit.

Electoratul ne-reprezentat va boicota oricum alegerile, asa cum s-a intamplat si la locale si va contesta ulterior, cu orice ocazie, orice masura a noii (vechii) administratii. De altfel, dupa furtul masiv si pe fata al voturilor la alegerile locale din Bucuresti, multi oameni vor avea motive rationale sa nu mai ia parte la astfel de sarade - daca politicienii nu mai sunt alesi se cetateni, ci de masini, rucsaci, softuri clonate, confrerii intre presedinti de birouri electorale si presedinti de partid, atunci votul nu mai are sens (nota - votul este, totusi, esenta drmocratiei, abandonul votului fiind o greseala; boicotul tintit, justificat, este totusi, tot un fel de vot).

Scanteia a fost aprinsa deja la Iasi, la pelerinajul de Sfanta Parascheva. Acolo s-a vazut (nu de catre abulicii aflati acum la butoane) ca lumea nu mai e dispusa sa accepte chiar toate aberatiile si aiurerile idolilor falsi ai luptei cu pandemia si s-a intrezarit o noua miscare politica in formare, suveranismul care se centreaza pe credinta, traditii si familie.

Protestele violente, daramatoare pentru actuala clasa politica, vor izbucni, insa, prin februarie-martie 2021, si vor veni de la somerii si falitii generati de pandemie, de la cei evacuati din case, de la cei facuti cu capul de izolare sau de homeworking si homeschooling, de la galeriile echipelor de fotbal care stau pe bara, nedescarcati de furia acumulata de prea mult timp, si de la cei care isi vor fi pierdut orice rabdare si speranta la portile spitalelor inchise pentru motivul focusarii pe covid.

Atat de bine va fi rezolvata criza pandemica incat si parlamentul, si presedintele vor fi anticipat scrutinizati, in 2021.
Iar supusi de azi vor deveni rebelii de la anul.

Asadar, eforturile cu listele de eligibili sunt cam inutile, pentru ca vom avea alegeri anticipate.

De-abia de acum incolo se justifica efortul de a edifica alte constructii politice, negrevate de securisti sau de vatafi ai neo-feudalilor globali”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani