Grid star
eveniment

ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT – Bataie de joc pe banii romanilor. Ce au patit in tren calatorii care veneau de la mare

Un nou incident la CFR Calatori, companie aflata in subordinea ministerului Transporturilor condus de USR-istul Catalin Drula (foto). Dupa ce luna trecuta zeci de calatori ramasi blocati la Jibou, Salaj, dupa ce locomotiva trenului s-a defectat (click aici pentru a citi), situatia s-a repetat duminica, 18 iulie 2021.

Astfel, au avut loc doua deranjamente in circulatia trenurilor de calatori pe sectia Bucuresti – Constanta.
Trenul IR 1993 Mangalia – Bucuresti –  Craiova a stationat in zona Medgidia din cauza lipsei tensiunii in linia de contact, iar in statia Perisoru mecanicul a declarat locomotiva defecta. O noua locomotiva a fost trimisa din statia Fetesti si a preluat trenul. Potrivit CFR Calatori, intarzierea a fost de 140 de minute.
Insa lucrurile nu s-au oprit aici. In statia Bucuresti Baneasa s-a defectat locomotiva, iar trenul IR 1993 a plecat cu 192 de minute de intarziere, dupa ce mecanicul de locomotiva a remediat defectiunea survenita.

Pasageri evacuati dupa o degajare de fum

Dupa care a urmat al doilea incident. Potrivit CFR, la trenul RE 8008 Medgidia – Bucuresti Nord a aparut o degajare de fum in statia Jegalia. Mecanicul locomotivei a apelat 112, calatorii au fost evacuati si ulterior preluati de trenul IR 1686 Constanta – Brasov .

CFR anunta ca pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate si vor sa renunte la calatorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferata in vigoare.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani