Grid star
eveniment

ROMANIA, PRIMA COLONIE A GUVERNULUI GLOBAL – Avocatul Gheorghe Piperea denunta dictatura medicala: “Ca pe vremea NKVD, putem spune, cu mandrie: 'nu exista persoane sanatoase, ci numai persoane pe care inca nu le-am declarat noi infec(ta)te'”

Fiind in prag de a expira noua stare de alerta instituita de autoritatile romane, Guvernul Romaniei a realizat un proiect de lege care sa ii redea instrumentele de “lupta” cu COVID-19. Problema este ca acest proiect de lege este pur si simplu totalitarist, frizand deopotriva nazismul si comunismul. Acuzatia a fost lansata marti, 7 iulie 2020, de catre avocatul Gheorghe Piperea (foto).

Concret, intr-o postare de pe Facebook, maestrul Piperea avertizeaza ca odata intrata in vigoare, initiativa de act normativ va permite internarea fortata – deci abuziva – a oricarui roman, la cel mai mic simptom de raceala – deci care nici macar nu trebuie sa fie neaparat de coronavirus. Iar aceasta dictatura medicala va fi pusa in practica sub pretextul directivelor venite de la Organizatia Mondiala a Sanatatii. Or, asa ceva este profund anticonstitutional, in conditiile in care OMS nu are calitatea de legiuitor. (Ca o paranteza: singurul organism supranational care poate influenta legislatia Romaniei este Uniunea Europeana.)

Singura speranta a romanilor ramane la Avocatul Poporului, institutie care poate ataca direct la Curtea Constitutionala a Romaniei proiectul de lege pe care il coace acum regimul Iohannis-Orban. Toata treaba este ca premierul Ludovic Orban sa nu desfiinteze aceste institutii prin ordonanta de urgenta, in conditiile in care prim-ministrul a avut deja iesiri violente la adresa CCR.

Prezentam mesajul avocatului Gheorghe Piperea:

Cica guvernul a facut un proiect de lege care sa ii redea instrumentele de "lupta" cu perfidul covid. Cica s-a lucrat la minunatul proiect 40 de ore, in continuu. [Sunt niste eroi oamenii astia, ma mir ca nu le-am facut inca un sir de statui pe aleea care va duce catre Catedrala Mantuirii Neamului]. Cica legea pune de acord intentiile "oneste" ale autoritatilor pandemice cu deciziile rau-intentionate de saptamana trecuta ale CCR.

Cica se vrea votul de urgenta pe acest proiect de lege. Cica PNL ii conjura pe parlamentarii pesedisti sa voteze proiectul, care proiect cica este pentru siguranta cetatenilor.

Fiind un proiect emis noaptea ca hotii, evident ca nu a fost pus nici in dezbatere publica, nici supus spre avizarea prealabila a unor 'comitii si comitete'.

[Ce nevoie avem noi de dezbateri, cand avem 'specialisti' de talia lui Arafat, Tataru si Rafila? Oamenii sunt priceputi nu numai la epidemii si situatii de urgenta, ci si la legi, drepturi si libertati].

Desi este (inca) in sesiune extraodinara, Parlamentul nu va putea, in mod rational, sa voteze legea mai devreme de o luna de acum incolo. Dar, cine stie, poate ca se intoarce presedintele din vacanta si apasa niste butoane emotionale sau secretoase, si se rezolva problema pana in 15 iulie. (Aceasta este data la care expira starea de alerta si la care vom putea iesi in strada, ca sa cerem demisia/demiterea imediata a guvernului Orban; ma refer la noi, cei care ne-am dat seama de la inceput ca imparatul este gol si ca 'lupta' contra covid este o lupta pentru buzunare corupte si pentru scoruri electorale mari in favoarea preferatii neo-sekuritatii, am putea iesi in strada si am putea cere demisia acestui guvern.)

M-am uitat un pic pe acest proiect.

Ca tehnica de redactare, proiectul este execrabil, inclusiv din perspectiva expresiei intr-o limba romana corecta, contemporana.

Proiectul are foarte multe probleme de constitutionalitate, dar cele cateva lucruri de mai jos sunt, dupa pararea mea, extrem de periculoase pentru democratie:

(i) proiectul dicteaza ca, daca directorul OMS declara pandemie, in secunda doi, in Romania e epidemie; definitia epidemiei contine orice, cu exceptia unor criterii clare, a unor cifre si a unor extensii teritoriale; daca aveati impresia ca Romania este o biata colonie, acum aveti proba certa, indubitabila, ca asa este; Romania devine, prin acest proiect de lege, prima colonie a guvernului global; OMS s-a dovedit a fi o organizatie foarte chinezeasca, foarte incoerenta, foarte putin credibila prin legaturile cu sponsorii sai din domeniul Big Pharma sau IT, fiind condusa de un presedinte acuzat de coruptie si de alte dracii la el in tara (Etiopia), iar noi luam drept versete biblice/coranice recomandarile OMS, numai si numai pentru ca nu stim cum sa scoatem camasa fata de acuzatia ca autoritatile pandemice au uitat sa declare epidemie in Romania;

(ii) nu mai avem dreptul sa fim bolnavi si sa lasam sa se vada simptome de boala contagioasa; simptomele vor fi cele descrise (sau balmajite) in hotarari de guvern, deci nu stim daca a stranuta, a tusi sau a ne sterge nasul in spatii publice este sau nu motiv sa fim luati cu izoleta; ma rog, vom sti fiecare imediat dupa ce vom fi fost luati cu izoleta, in urmarea unui apel al unei persoane 'bine' intentionate la 112; de internarea medicala fortata nu mai scapa nimeni, oricate masti ar putea si oricata distanta sociala ar lua;

(iii) orice persoana sanatoasa poate fi suspecta de a fi infectata; pe baza simplei suspiciuni, persoana sanatoasa poate fi separata fizic de familie si de comunitate, pentru a fi supusa unui tratament; sigur ca nu va mai amintiti emotia produsa de propunerea triumviratului Arafat + Streinu-Cercel +Tataru de a separa fizic batranii de familie, dar eu imi amintesc; singurul semi-sanctionat a fost Streinu-Cercel; retroactiv, toata acea poveste va putea dobandi baza legala odata cu promulgarea acestei legi naziste;

(iv) persoanele asimptomatice care refuza carantinarea sau internarea si tratamentul vor fi puse sa achite contra-valoarea carantinarii, a internarii fortate si a tratamentului, inclusiv a hranei, pentru inteaga perioada a puscariei medicale; deci, cei nesupusi nu numai ca vor fi bagati la zdup (medical), dar vor fi obligati sa suporte si costurile impuscarierii lor; bine, daca vor mai iesi intregi de acolo - in caz contrar, costurile le vor suporta urmasii infectatilor aparent sanatosi;

(v) pot fi suspecte de contaminare si, deci supuse carantinarii, si bunurile persoanei suspecte (stiu, e absolut stupid sa sustii ca un lucru neinsufletit este suspect, adica, potential vinovat de ceva, dar asta este exact exprimarea proiectului de lege).

Asadar, ca pe vremea NKVD, putem spune, cu mandrie: 'nu exista persoane sanatoase, ci numai persoane pe care inca nu le-am declarat noi infec(ta)te'.

Probabil ca o sa mai revin asupra acestui proiect, pentru ca puterea se grabeste sa il vada votat in Parlament, iar opozitia il asteapta cu entuziasm, pentru a-l vota.

Oricum, intr-un fel sau altul, vom ajunge din nou in fata CCR, cu sau fara intermedierea Avocatului Poporului. Asta daca nu sunt desfiintate, intre timp, prin OUG, de Orban 'cel bun'”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani