Grid star
eveniment

ROMANIAeINVICTUS – Sprijin pentru veteranii sportivi

Invictus Romania, alaturi de Adrian Maniutiu si partenerul strategic EM360, da startul Campaniei #ROMANIAeINVICTUS vineri, 23 aprilie. Pornind de la destinele celor 177 de militari raniti in operatiuni militare, campania are ca scop strangerea a 177.000 de euro pentru tratamente si dispozitive medicale specifice, echipamente sportive si tehnice, dar si pentru nutritia si recuperarea veteranilor sportivi, atat de importante pentru participarea echipei Invictus Romania la Jocurile Invictus din 2022, de la Haga:

“Pentru asta, vom pedala, vom alerga sau vom inota alaturi de cat mai multi voluntari dornici sa se alature visului veteranilor care au renascut mutand lupta in arenele sportive.
Alaturi de noi, la startul campaniei va fi si directorul Statului Major al Apararii, general-maior Corneliu Postu, care va pedala impreuna cu Lotul de ciclism al echipei Invictus Romania. Incepand cu ora 10:30 vor parcurge 37 de kilometri simbolici din Pitesti, de la Poarta Eroilor (Padurea Trivale), pana la sediul Batalionului 33 Vanatori de Munte 'Posada', din Curtea de Arges, unde vor pastra un moment de reculegere in memoria camarazilor cazuti la datorie.
Pe langa promovarea proiectului de recuperare prin sport a militarilor raniti, Campania #ROMANIAeINVICTUS are ca obiectiv si atragerea de sponsori si parteneri in vederea sprijinirii participarii la Jocurile Invictus.
Suntem onorati ca va pedala impreuna cu noi si Eduard Grosu, sportivul care la doar 21 de ani a devenit primul ciclist profesionist din Romania si care acum se pregateste sa ne reprezinte la Jocurile Olimpice de la Tokyo. De asemenea ni se vor alatura atat Adi Marcu – Vicecampion National Under 23 la ciclism si Valentin Afrasinei - Campion National Cadeti, cat si alti 4 campioni nationali de la categoriile copii, toti membri ai echipei EG Cycling Academy”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani