Grid star
eveniment

ROMANII PROTESTEAZA IMPOTRIVA RESTRICTIILOR, CITU SI-A CONVOCAT MINISTRII – Iata ce ar putea semna

Romanii protesteaza si luni, in strada, in mai multe orase din tara impotriva noilor restrictii impuse de autoritati. Proteste au avut loc in Romania si duminica seara (click aici pentru a citi).
Dupa startul protestelor, Guvernul Citu se va intruni in sedinta pentru a discuta un Proiect OUG privind stabilirea unor masuri in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate.

Iata ordinea de zi:

PROIECT DE ORDONANTA DE URGENTA privind stabilirea unor masuri in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate in contextul evolutiei situatiei epidemiologice determinate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum si pentru abrogarea unor prevederi din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 70/2020 privind reglementarea unor masuri, incepand cu data de 15 mai 2020, in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2, pentru prelungirea unor termene, pentru modificarea si completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, a Legii educatiei nationale nr. 1/2011, precum si a altor acte normative, pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii si pentru modificarea Legii farmaciei nr.266/2008
Proiectul poate fi consultat la adresa: http://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/03/OUG-6.pdf”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani