Grid star
eveniment

SA TRAIASCA ORBAN CU 1000 LEI – Provocarea care le da fiori

Sa traiasca Klaus Iohannis, Ludovic Orban (foto centru), Florin Citu, Dan Barna si Dacian Ciolos cu 1.000 de lei pe luna.

Asta propune liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu dupa ce Klaus Iohannis a acuzat ca prin marirea punctului de pensie cu 40% se “vrea sa se detoneze finantele publice ale Romaniei”, iar Ludovic Orban i-a catalogat ca “dementi” pe politicienii care au adus importante modificari care vizeaza obligarea Executivului la majorarea punctului de pensie cu 40,31% incepand cu data de 1 septembrie 2020 (click aici pentru a citi).

Experiment

Intr-o postare pe Facebook, Tariceanu le cere celor care se impotrivesc maririi punctului de pensie cu 40% sa faca un experiment si sa vada daca se descurca cu 800 – 1.000 lei pe luna, aceasta fiind pensia a peste trei milioane de romani. Tariceanu cere ca inclusiv Ludovic Orban sa traisca cu 1.000 lei pe luna si sa vada daca se descurca.

Si daca pot, se poate discuta despre amanarea maririi pensiilor.

Iata postarea lui Calin Popescu Tariceanu:

Am o propunere pentru toti cei care se impotrivesc maririi cu 40% a pensiilor. Fie ca ii cheama Iohannis, Orban, Citu, Alexandru, Barna, Ciolos sau alti destepti, ei ar trebui ca macar o luna sa traiasca cu 1000 de lei! Sau cu 800 de lei! Pensiile a mai mult de 3 milioane de romani! Sa vada atunci daca din banii acestia pot plati telefonul, medicamentele, alimentele si intretinerea! Si daca ei spun ca se poate trai cu acesti bani, atunci putem sa discutam despre amanarea maririi pensiilor!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani