Grid star
companii

SCANDAL PE SALARIILE DE LA METROREX – Ministrul vorbeste despre contractul colectiv de munca: "A aranjat cam ilegal"

Continua scandalul cu privire la salariile de la Metrorex. Dupa ce ministrul Transporturilor Catalin Drula a acuzat ca au crescut enorm cheltuielile salariale (click aici pentru a citi), a intrat in scena si ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea (foto stanga, langa Nicusor Dan).

Acesta acuza intr-o postare pe Facebook ca liderul sindical de la Metrorex Ion Radoi “a aranjat cam ilegal inregistrarea unui nou contract colectiv de munca la Metrorex, cu o crestere de 18% a salariilor”.

Iata postarea facuta de Cristian Ghinea:

“Colegul meu Catalin Drula de la Ministerul Transporturilor a zgandarit gaura neagra de la Metrorex.
In an de pandemie, cand multi romani stau cu frica zilei de maine, cand enorm de multi antreprenori nu stiu pe unde sa scoata camasa, ne-am fi asteptat ca sindicatele din companiile de stat unde oricum sunt salarii mari sa se abtina.

Dar nu, liderul sindical Radoi (care e acolo de cand eram eu student, unul dintre putinii supravietuitori ai generatiei de sindicalisti Miron Cozma ) a aranjat cam ilegal inregistrarea unui nou contract colectiv de munca la Metrorex, cu o crestere de 18% a salariilor. Fix asta toamna.
Drula a trimis Corpul de Control sa verifice cum s-a produs o asemenea minune bugetara, in conditii de pandemie si de prabusire a veniturilor companiei.

Companie care oricum traieste din subventii de la bugetul de stat.
Cine crede ca am venit la guvern sa stampilam aranjamente mafiote se inseala.
Vedeti aici ce organizare de banda si ode pentru Radoi.
Epoca Miron Cozma / Jimmy Hofa a apus”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani