Grid star
eveniment

STAREA DE SANATATE A LUI DRAGNEA S-A AGRAVAT – Anunt despre fostul lider PSD: “De 2 zile nu reusim sa luam legatura cu el”

Starea de sanatate a fostului presedinte PSD Liviu Dragnea (foto) s-a agravat. Anuntul a fost facut joi, 17 decembrie 2020, de fostul secretar general adjunct al PSD Codrin Stefanescu.

Aflat la Penitenciarul Rahova, unde isi ispaseste pedeapsa de 3 ani si 6 luni inchisoare, Liviu Dragnea a fost mutat in urma cu cateva zile la Spitalul Penitenciar Jilava, fiind depistat cu Covid. Dezvaluirea a fost facuta de Codrin Stefanescu in 13 decembrie 2020. A doua zi, 14 decembrie 2020, Stefanescu a postat pe Facebook faptul ca a vorbit cu Liviu Dragnea la telefon, acesta precizand ca este bine. Iata insa ca la trei zile de la acel moment, Codrin Stefanescu anunta ca starea de sanatate a lui Liviu Dragnea s-a agravat.

Iata postarea lui Codrin Stefanescu din 13 decembrie 2020:

Vreau sa va anunt ca Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de covid! Desi nu a fost scos la munca in ultimele luni, desi a fost izolat in camera in mod abuziv! Povestea e scurta: dupa ce avocatii au obtinut in instanta decizia de a fi trimis la munca, dupa abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-covid. A iesit pozitiv, inexplicabil in situatia izolarii sale, apoi a fost trimis si internat la spitalul penitenciarului Jilava! Adica mutat imediat! Nu putem lua legatura cu el de ieri, nu i se da dreptul sa dea un telefon familiei, nu stim exact situatia lui actuala! Va voi tine la curent in functie de ceea ce aflu pe parcurs!”

Iata postarea lui Codrin Stefanescu din 14 decembrie 2020:

In sfarsit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, sectia celor infectati de virus, unde a fost transferat cu cateva zile in urma! M-a rugat sa transmit tuturor ca starea sa nu s-a agravat. Cel putin pana azi! M-a asigurat ca va trece si prin aceasta noua incercare, si ca va lupta pentru viata sa! Va voi tine la curent in mod constant!”

Iata postarea lui Codrin Stefanescu din 17 decembrie 2020:

Va anunt ca starea de sanatate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Cand a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci si v-am informat pe toti! De 2 zile nu reusim sa luam legatura cu el, iar cei de acolo refuza sa dea orice explicatie familiei, avocatului sau presei! Va voi tine la curent cand vom afla detalii!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani