Grid star
business capital

SUMBRA PREVIZIUNE – In Romania urmeaza cresteri de taxe si austeritate

In Romania urmeaza cresteri de taxe si austeritate. Se va intampla daca PNL va ramane la guvernare si dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Sumbra previziune ii apartine deputatului PSD Gheorghe Simon, fost ministru al Economiei si candidat al filialei PSD Maramures pentru un nou mandat parlamentar.

Astfel, deputatul Gheorghe Simon atrage atentia ca PNL-ul condus de Klaus Iohannis (foto) prin intermediul premierului Ludovic Orban (foto) pregateste pentru 2021 cresterea TVA, disponibilizari in masa si o explozie a datoriei publice. De altfel, precizeaza deputatul PSD Gheorghe Simon (foto 2) acestea ar fi motivele pentru care PNL evita sa prezinte bugetul pentru anul urmator.

Tertipurile invocate de PNL pentru a nu prezenta bugetul pe 2021 sunt si ele taxate dur de BNR, care spune ca, in lipsa unui proiect de buget, Guvernul adanceste incertitudinile, afectand astfel si mai mult economia. - deputatul PSD Gheorghe Simon

Prezentam comunicatul PSD Maramures:

Gheorghe Simon (PSD): Guvernul PNL va aduce cresteri de taxe si austeritate in Romania

Deputatul PSD de Maramures, Gheorghe Simon, candidat al filialei judetene a Partidului Social-Democrat pentru un nou mandat in Camera Deputatilor a declarat faptul ca BNR confirma ceea ce PSD a spus de la inceput, cand a devenit clar ca Guvernul Orban a luat decizia sa ascunda bugetul pentru anul 2021.

Tertipurile invocate de PNL pentru a nu prezenta bugetul pe 2021 sunt si ele taxate dur de BNR, care spune ca, in lipsa unui proiect de buget, Guvernul adanceste incertitudinile, afectand astfel si mai mult economia. - deputatul PSD Gheorghe Simon

In termeni simpli, ‘consolidarea bugetara’ inseamna cresteri de taxe si austeritate. De aceea, PNL ascunde bugetul, pentru ca acolo s-ar vedea toate masurile de austeritate pe care le pregatesc pentru anul viitor: cresterea TVA, disponibilizari in masa si explozia datoriei publice. Asta se va intampla daca PNL ramane la guvernare dupa alegerile din 6 decembrie, sustine parlamentarul PSD de Maramures, Gheorghe Simon.

‘Tertipurile invocate de PNL pentru a nu prezenta bugetul pe 2021 sunt si ele taxate dur de BNR, care spune ca, in lipsa unui proiect de buget, Guvernul adanceste incertitudinile, afectand astfel si mai mult economia. Exista insa o cale de a evita catastrofa economica. PSD a prezentat Programul de Guvernare, care ofera solutii practice pentru siguranta locurilor de munca, siguranta cresterii nivelului de trai, fara majorarea taxelor. De aceea este important ca cetatenii sa vina la vot si sa aleaga schimbarea in 6 decembrie! La aceste alegeri A VOTA inseamna A TE SALVA. Votezi ca sa te salvezi! Votezi ca sa iti salvezi viata, sanatatea, locul de munca si bunastarea familiei tale! Guvernul Orban e mai periculos decat noul coronavirus, pentru ca nu ameninta doar sanatate, ci si locurile de munca, veniturile populatiei si economia. Pentru romani este mai periculos sa stea acasa si sa ramana cu Orban la guvenrare inca patru ani, decat sa iasa din casa in 6 decembrie, pentru a vota ca sa salveze Romania’, a precizat Gheorghe Simon, deputat PSD de Maramures”.

comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT MARAMURES, cod mandatar financiar 11200020

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani