Grid star
eveniment

SUTE DE BLOCURI LASATE FARA APA CALDA – Romanii se spala la lighean in Bucurestiul condus de Nicusor Dan

Este dezastru in Bucurestiul condus de Nicusor Dan (foto stanga, langa Florin Citu). Pe langa multe alte probleme, in prezent sute de blocuri nu au apa calda, iar zeci de mii de romani sunt nevoiti sa se spele la lighean, lucru absolut revoltator.

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti a anuntat ca se desfasoara lucrari de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare in mai multe zone din sectoarele 1 si 6 din Capitala.

Astfel, vor fi efectuate urmatoarele lucrari pe:

-Conducta Magistralei DN 800 in portiunea cuprinsa intre Calea Floreasca si Nicolae Caramfil. Furnizarea apei calde pentru un numar 177 de blocuri din sectorul 1 va fi sistata pana joi, 16 septembrie 2021, ora 21.00;

-Conducta DN 500 in portiunea cuprinsa intre Calea Giulesti, Soseaua Orhideea, Calea Crangasi si Soseaua Constructorilor. Furnizarea apei calde pentru un numar 267 de blocuri si Complexul Studentesc Regie din Sectorul 6 va fi sistata pana sambata, 18 septembrie 2021, ora 14.00; 3. Conducta DN 800 pe Bulevardul Geniului (intre Soseaua Cotroceni si Bulevardul Drumul Taberei):

"Furnizarea apei calde pentru un numar 347 de blocuri din sectorul 1 si 6 va fi sistata pana sambata, 18 septembrie 2021, ora 24.00.
Precizam ca furnizarea apei calde pentru consumatorii din Sectorul 1 va fi oprita, avand in vedere amplasarea acestora in cadrul retelei, precum si faptul ca CET Grivita nu a reluat furnizarea agentului termic dupa finalizarea perioadei de revizie. Lucrarile sunt esentiale pentru pregatirea sistemului de termoficare si pentru functionarea acestuia in conditii de siguranta in sezonul viitor de incalzire”"

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani