Grid star
eveniment

TARA CARE S-AR PUTEA ALATURA RUSIEI IN INVAZIA UCRAINEI – Informatii de ultima ora

Statele Unite si NATO cred ca Belarusul s-ar putea alatura in curand invaziei Rusiei in Ucraina, sustin, potrivit digi 24, oficiali citati de CNN.


O sursa din opozitia bielorusa a declarat ca unitatile de lupta din tara sa ar fi deja pregatite sa treaca in Ucraina, in urmatoarele zile. Potrivit serviciilor de informatii ale NATO, guvernul de la Minsk pregateste o justificare pentru a intra in razboi.

In alta ordine de idei, presedintele SUA Joe Biden pleaca miercuri spre Bruxelles, unde va discuta cu liderii europeni despre invazia Rusiei in Ucraina. Vor fi anuntate noi sanctiuni impotriva Moscovei, au declarat, potrivit digi 24, surse citate de Reuters.

Zelensky anunta conditii inumane in Mariupol

In acest timp, presedintele ucrainean Volodimir Zelensky a declarat ca aproximativ 100.000 de oameni au ramas blocati in orasul-port Mariupol, din sudul tarii, pe fondul bombardamentelor continue.
"In oras sunt aproximativ 100.000 de oameni. In conditii inumane. Intr-un blocaj complet. Fara hrana, fara apa, fara medicamente. Sub bombardament constant", a transmis el intr-un mesaj pe Facebook.
Zelenski a adaugat ca eforturile de salvare a civililor de acolo prin coridoarele umanitare au fost blocate de bombardamentele trupelor ruse si de frica.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani