Grid star
business capital

TINTELE PSD – Detalii din programul de guvernare

Cresterea puterii de cumparare a salariului minim cu 37% si reducerea decalajului de dezvoltare intre urban si rural cu 20%. Sunt doar doua dintre tintele PSD propuse prin programul de guvernare “Munca si Demnitate Sociala”.

Iar programul de guvernare al PSD este singura solutie pentru salvarea Romaniei. “Romania se poate vindeca dupa aceasta guvernare de trista amintire. Romania poate creste economic si social, asa cum a facut-o in perioada 2017 – 2019, dar pentru asta e nevoie de PSD la guvernare”, precizeaza Oana Bulai (foto), candidata PSD la Camera Deputatilor.

Oana Bulai dezvaluie intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de marti, 27 octombrie 2020, alte doua tinte majore pe care si le propune PSD prin programul de guvernare “Munca si Demnitate Sociala”. Este vorba despre atingerea pragului de 1,6 milioane de romani care sa incaseze un salariu brut de peste 1000 euro, precum si cresterea cu un milion a numarului contractelor noi de munca.

Iata comentariul candidatei PSD la Camera Deputatilor Oana Bulai privind programul de guvernare al social-democratilor:

“PSD a lansat Programul de Guvernare Munca si Demnitate Sociala.

Ca de fiecare data, PSD dovedeste ca are solutii! Dar cel mai important, PSD stie sa guverneze bine, atat la nivel local, cat si national! Programul de guvernare al PSD pentru urmatorii 4 ani este dovada cea mai clara!

Programul PSD are cateva tine sociale clare pentru urmatorii 4 ani, un lucru ce lipseste cu desavarsire actualei guvernari peneliste care neglijeaza partea sociala complet.

Vorbim in primul rand de cresterea puterii de cumparare a salariului minim cu 37%. In acelasi timp, ne dorim ca decalajul de dezvoltare intre urban si rural sa fie redus pe acesti patru ani de zile cu 20%.

Vrem sa ne tinem tinerii si forta de munca activa acasa prin asigurarea unui loc de munca platit decent. Tinta programului de guvernare a PSD este ca numarul romanilor cu salariul de peste 1000 euro brut sa fie de 1,6 milioane, fata de 1,1 milioane in prezent, iar numarul contractelor noi de munca sa creasca cu 1 milion in urmatorii 4 ani.

Romania se poate vindeca dupa aceasta guvernare de trista amintire. Romania poate creste economic si social, asa cum a facut-o in perioada 2017 – 2019, dar pentru asta e nevoie de PSD la guvernare.

Programul de guvernare prezentat de PSD este singurul capabil sa repare distrugerile guvernului asa-zisei „Dreapta Unita”, dar si sa refaca echilibrele economice si sa readuca prosperitatea pentru romani.

PSD guverneaza pentru oameni!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani