Grid star
eveniment

TRANZACTIE PE PIATA COMUNICATIILOR – Consiliul Concurentei urmeaza sa se pronunte

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Cloudsys Telecom S.R.L. intentioneaza sa achizitioneze Ines Group S.R.L.

Cloudsys Telecom SRL furnizeaza in Romania servicii de comunicatii electronice, fiind autorizata sa furnizeze retele publice terestre cu acces la punct fix sau cu mobilitate limitata, servicii de telefonie destinate publicului, servicii de linii inchiriate, servicii de transmisiuni de date si servicii de acces la internet.
Ines Group SRL furnizeaza in Romania servicii de comunicatii electronice, fiind autorizata sa furnizeze retele publice terestre cu acces la punct fix sau cu mobilitate limitata si servicii de telefonie destinate publicului, servicii de linii inchiriate, servicii de transmisiuni de date si servicii de acces la internet, servicii de retransmisie a serviciilor de programe media audiovizuale liniare catre utilizatorii finali si alte servicii de comunicatii electronice.

Urmeaza decizia

"In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta tranzactie trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Autoritatea va evalua operatiunea in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.
Eventualele observatii si puncte de vedere pot fi transmise autoritatii de concurenta prin email la adresa servicii@consiliulconcurentei.ro sau prin posta la urmatoarea adresa: Consiliul Concurentei, Piata Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701, Oficiul Postal nr. 25, in termen de 20 zile de la data prezentului anunt”,
precizeaza Consiliul.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani