Grid star
business capital

ANUNT DESPRE SALARII SI PENSII – Ministrul Finantelor Adrian Caciu: “Vor fi platite fara probleme pana la sfarsitul anului”

Ministrul Finantelor Adrian Caciu (foto) a facut un anunt de ultima ora despre salariile si pensiile romanilor.

Caciu a precizat vineri, 26 noiembrie 2021, ca nu vor exista probleme cu plata salariilor, a pensiilor si a tuturor drepturile romanilor. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Adrian Caciu a explicat ca va propune o rectificare in sedinta de guvern, astfel incat sa se asigure fondurile necesare pentru plata drepturolor sociale si pentru functionarea serviciilor publice.

Iata postarea ministrului de Finante Adrian Caciu:

Salariile din sanatate si din intreg sistemul bugetar, pensiile si toate drepturilor cetatenilor vor fi platite fara probleme pana la sfarsitul anului. Respect munca oamenilor! Ministrul Finantelor trebuie sa aiba ochi atat pentru cifre, dar mai ales pentru un trai mai bun pentru cetateni.

In sedinta de Guvern de astazi voi veni cu rectificarea bugetara, prin care asiguram banii necesari pentru plata tuturor drepturilor sociale, pentru sustinerea sistemului de sanatate in lupta cu COVID-19, pentru functionarea serviciilor publice. Este primul proiect realizat contracronometru cu ai mei colegi din Ministerul Finantelor si le multumesc! Avem multe de facut in continuare: proiectul de buget pentru anul viitor, accesarea banilor din Planul National de Redresare si Rezilienta, consultari ample cu mediul de afaceri, cu partenerii sociali.

Nu taiem bani, ci venim cu solutii pentru a construi proiecte pentru romani! Nu venim cu noi taxe, ci regandim modul de a construi sistemul fiscal pentru a-i ajuta in primul rand pe cei vulnerabili.

#Putem#La munca”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani