Grid star
antreprenoriat

UN FLEAC, I-AU CIURUIT – Senatorul Radu Preda acuza: “Nicio afacere din domeniul hotelier, turism, restaurante nu a scapat de tavalugul falimentului instaurat de cuplul Citu-Orban”

Nicio afacere din domeniul HoReCa nu a scapat de tavalugul falimentului instaurat de Guvernul Orban. In special de premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante Florin Citu. Constatarea a fost facuta de senatorul Radu Preda (foto centru), liderul grupului PSD din Senatul Romaniei.

Preda acuza ca industria ospitalitatii si turismului a fost pur si simplu ciuruita de Guvernul Orban, antreprentorii romani fiind ignorati complet de Executivul PNL. Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Radu Preda sustine ca intregul plan de relansare economica propus de Guvernul Orban a fost in realitate o poveste de adormit copiii, fara sa aiba vreun rezultat real pentru angajatii sau angajatorii romani.

Iata acuzatiile senatorului PSD Radu Preda:

Industria ospitalitatii si turismului a fost pur si simplu ciuruita de Guvernarea ORBan.

Nicio afacere din domeniul hotelier, turism, restaurante nu a scapat de tavalugul falimentului instaurat de cuplul Citu-Orban si compania.

Antreprenorii romani degeaba au strigat ca sunt pusi la pamant de Guvernul PNL pentru ca de fapt nimeni nu i-a ascultat si nu i-a bagat in seama.

Tot planul liberal de relansare economica a fost o poveste de adormit copiii, fara niciun fel de rezultat real pentru angajatii sau angajatorii romani.

PNL a pus lacatul pe domeniul turismului si al ospitalitatii din Romania”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani