Grid star
eveniment

UTOPIA LIBERALA – Programul economic al Guvernului nu convinge: “E o iluzie... Sprijin zero pentru firme, alocatii, pensii si salarii taiate!”

Programul economic propus de Guvernul Orban si PNL este o utopie. Nu exista sprijin pentru firme, iar veniturile populatiei scad, in loc sa creasca.

Acuzatiile apartin senatorului Radu Preda (foto), liderul grupului PSD din Senatul Romaniei, care demonteaza pe puncte programul economic al actualei Puteri. In acest sens, Radu Preda sustine ca masurile privind repornirea economica a Romaniei anuntate de Guvernul Orban PNL si presedintele Klaus Iohannis sunt de fapt o “gogoasa electorala” si o amagire a romanilor. “Prin granturile promise, guvernul liberal se pregateste sa dea bani contra voturi la diverse categorii sociale. PNL recladeste Romania doar din gura, in fapt mituieste si cumpara voturi!”, reclama senatorul Preda, pe pagina sa de Facebook.

Iata analiza senatorului PSD Radu Preda:

PNL i-a amagit pe romani cu un program economic inexistent! Sprijin zero pentru firme, alocatii, pensii si salarii taiate!

-Programul economic pentru Romania anuntat cu mare tam-tam de Iohannis si Orban e o iluzie a PNL!

-Marea repornire economica e o gogoasa electorala marca PNL, nimic mai mult!

-La 9 luni de guvernare si la 4 luni de la inceperea pandemiei, romanii nu au vazut nicio imbunatatire a nivelului de trai, doar scumpiri de preturi si in rest gogosi electorale!

-Programul PNL 'Recladim Romania' a fost si ramane o utopie, o iluzie, care-si propune absurd repornirea economica peste 10 ani.

-Prin granturile promise, guvernul liberal se pregateste sa dea bani contra voturi la diverse categorii sociale. PNL recladeste Romania doar din gura, in fapt mituieste si cumpara voturi!

-Orban a anuntat ca nici nu se gandeste sa cresca cu 40% pensiile si sa dubleze alocatiile, asa cum sunt legile in vigoare.

-Afirmatiile lui Orban anunta austeritatea care vine peste Romania de luna viitoare si insemana amputari de venituri pentru cele mai vulnerabile categorii: copii si batrani.

-Familiile cu copii si pensionarii au acum nevoie de majorari ale alocatiilor si pensiilor, nu peste 10 ani cand vrea PNL sa puna in aplicare maretul program economic”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani