Grid star
eveniment

CONTRACTE DE PESTE 27 MILIARDE DE LEI – Ministrul Dezvoltarii a semnat. Destinatia banilor din PNRR

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila (foto), a semnat 276 de noi contracte de finantare prin componenta C5 – Valul Renovarii din Planul National de Redresare si Rezilienta.

Contractele, in valoare totala de 2.256.626.106,28 de lei, au fost incheiate intre Ministerul Dezvoltarii si autoritatile publice locale din 69 de unitati administrativ-teritoriale si vizeaza lucrari de interventie pentru renovarea energetica a unor cladiri publice.
Pana in prezent, prin cele patru componente ale PNRR, coordonate de Ministerul Dezvoltarii, au fost semnate 5.369 de contracte de finantare, in valoare totala de 27.589.674.618,34 lei.

Reabilitarea cladirilor publice

Cseke Attila a semnat si 780 de noi contracte de finantare depuse prin componenta C10 – Fondul Local din Planul National de Redresare si Rezilienta, in valoare totala de 1.531.044.607,78 lei. Contractele au fost incheiate intre autoritatile publice locale din 570 de unitati administrativ-teritoriale si ministerul Dezvoltarii si vizeaza atat reabilitarea cladirilor publice pentru a imbunatati serviciile publice prestate la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale, cat si asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin realizarea unor sisteme inteligente de management urban/local, digitalizarea serviciilor localitatilor, achizitionarea unor puncte de reincarcare pentru vehicule electrice, a unor sisteme de supraveghere video a spatiilor publice si a unor elemente de mobilier urban inteligent.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani